نشست دکتر قدس رئیس دانشگاه با روسای بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه برگزار شد

نشست دکتر قدس رئیس دانشگاه با روسای بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، روز شنبه یکم دی ماه سال جاری نشست دکتر قدس رئیس دانشگاه با روسای مراکز آموزشی، پژوهشی و درمانی و بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با هدف بررسی روند ارائه خدمات در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این نشست که دکتر احسان حسین زاده سرپرست معاونت درمان، دکتر حمیدرضا حافظی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه و جمعی از مدیران ستادی دانشگاه نیز حضور داشتند، دکتر احسان حسین زاده به ارائه گزارشی از وضعیت بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه پرداخت و روسای بیمارستان ها نیز مسائل و نظرات خود را در حوزه های مختلف بیان نمودند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن قدردانی از دست اندرکاران این حوزه، رضایتمندی و ایمنی بیماران را دو مسأله مهم دانست که همواره در بیمارستان ها باید مورد توجه قرار گیرد و بیان نمود: بررسی ایمنی و رضایتمندی بیماران یکی از روش‌های سنجش و ارزشیابی کیفیت مراقبتی محسوب می‌شود.

 
دکتر کامران قدس با تاکید بر اجرای الزامات فنی درراستای مصرف بهینه انرژی در مناطق تحت پوشش دانشگاه، بیان نمود: ما نیز هم راستا و هم گام با کشور باید شرایطی را فراهم آوریم که با مصرف بهینه بتوانیم مطلوب ترین خدمت رسانی را به مراجعه کنندگان و بیماران بستری در بخش ها ارائه نمائیم.
 
وی با توجه به مسائل مطرح شده توسط روسای بیمارستان ها، بر برنامه ریزی دقیق و پیگیری لازم برای رفع مسائل توسط واحدهای مربوطه تاکید نمود.

 

 

 

  • کد خبر : 54697
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *