بازدید رئیس دانشگاه از بیمارستان معتمدی و پروژه در دست احداث شبکه بهداشت و درمان شهرستان گرمسار

بازدید رئیس دانشگاه از بیمارستان معتمدی و پروژه در دست احداث شبکه بهداشت و درمان شهرستان گرمسار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و هیات همراه در سفر به شهرستان گرمسار در روز یکشنبه نهم اردیبهشت ماه 1403؛ رئیس دانشگاه از بیمارستان معتمدی گرمسار بازدید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با حضور در بخش های مختلف این بیمارستان و ضمن عیادت و گفتگو با جمعی از بیماران بستری، نحوه و چگونگی دریافت خدمات مختلف درمانی توسط کادر درمان بیمارستان معتمدی را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد و همچنین در نشستی صمیمی با سرپرست، کادر درمان و کارکنان بیمارستان معتمدی در سالن جلسات حوزه مدیریت این بیمارستان به گفتگو پرداخت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های شبانه روزی همکاران، بر حفظ و ارتقاء این خدمات تأکید و بیان نمود: کادر خدوم بیمارستان معتمدی گرمسار در ایام نوروز با تمام توان به ارائه بهترین خدمات درمانی به هموطنان به ویژه زائران بارگاه ملکوتی ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا و شهروندان گرمساری پرداخت که جای قدردانی دارد.

دکتر کامران قدس با اشاره به این‌که استان سمنان جزء استان های پیشرو در حوزه سلامت است، گفت: بحمدالله با تلاش و کوشش دست‌اندرکاران حوزه سلامت استان سمنان حتی در دورافتاده ترین روستاهای استان خدمات بهداشتی درمانی به مردم عزیز ارائه می شود.

وی افزود: کارکنان حوزه سلامت منشا خدمت به جامعه و مورد اعتماد مردم هستند. جامعه برای این قشر منزلت اجتماعی و فکری ویژه ای قائل است و نسبت به این قشر نخبه اعتماد دارند و حضور پزشکان در پست ها و مقام های عالی مرتبه، نشان از اعتماد عموم نسبت به این قشر است.

رئیس دانشگاه کاستن رنج مردم و نشاندن لبخند بر چهره آنان را مهم ترین نقش کادر حوزه بهداشت و درمان ذکر و اضافه کرد : ایجاد نشاط و شادی در جامعه خدمت ارزشمندی است و شما عزیزان عامل تحقق اراده الهی برای کسب آرامش روحی و جسمی مردم‌ هستید.

در این نشست کادر درمان و کارکنان بیمارستان معتمدی گرمسار پیشنهادات و درخواست های خود را با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در میان گذاشتند.

در ادامه این سفر یک روزه، دکتر کامران قدس و هیات همراه از پروژه در دست احداث شبکه بهداشت و درمان شهرستان گرمسار بازدید کردند و روند پیشرفت این پروژه بهداشتی را مورد ارزیابی قرار دادند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در این بازدید از حوزه بهداشت به عنوان اولین خط مقدم خدمت رسانی به مردم شریف در تمامی نقاط تحت پوشش دانشگاه یاد و تاکید کرد: با تمام تلاش و همیت خود در راستای بهره برداری از پروژه های عمرانی در حوزه سلامت گام برداریم تا بتوانیم خدمات مطلوب و مناسب تری را به مردم شریف استان ارائه دهیم.

دکتر قدس گفت: ارائه خدمات با کیفیت و در شان مردم از وظایف ذاتی حوزه سلامت است و امیدوارم با همکاری و همدلی بیشتر تمامی دستگاه های اجرایی استان بتوانیم خدمات مطلوب تر و مناسب تری را ارائه دهیم.

 

 

 

  • کد خبر : 51684
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر