حکم ابقاء دکتر همتی در سمت مشاور امور خیرین حوزه سلامت

حکم ابقاء دکتر همتی در سمت مشاور امور خیرین حوزه سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ دکتر کامران قدس سرپرست دانشگاه با صدور ابلاغ، دکتر علی اکبر همتی متخصص بیهوشی را در سمت مشاور در امور خیرین حوزه سلامت ابقاء کرد.

در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر علی اکبر همتی

متخصص محترم بیهوشی

با سلام و احترام،

با توجه به سوابق ارزشمند علمی و اجرایی جنابعالی، بدینوسیله به عنوان "مشاور اینجانب در امور خیرین حوزه بهداشت و درمان"  ابقاء می شوید. امید است با لطف الهی و بهره گیری از مشارکت و استفاده از کلیه ظرفیتهای خیرین، سازمان های مردم نهاد و انجمن های مردمی در حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فساد ستیز و عدالت محور در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشید.

ضمن تقدیر از اقدامات ارزشمند جناب عالی تاکنون، انتظار می رود  با ساماندهی هر چه بیشتر مشارکت های مردمی و استفاده از ظرفیت های خیرین و موسسات خیریه و سازمان های مردم نهاد به ویژه مجمع خیرین سلامت و همچنین شرکت ها و بنگاه های اقتصادی در راستای مسئولیت اجتماعی مبارزه با کرونا در کلیه عرصه های بهداشتی، درمانی بخصوص مراکز بیمارستانی را  در سطح استان بیش از گذشته یاری نمائید.بدیهی است کلیه معاونین ، مدیران و کارکنان عزیز دانشگاه  درکنار سایر اقشار در برآورد اهداف خیرخواهانه مساعدت لازم را  خواهند نمود.

دکتر کامران قدس

سرپرست دانشگاه

 

 

 

  • کد خبر : 35602
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *