سید محمد رضا هاشمی استاندار سمنان:

خوشبختانه دکتر کامران قدس از چهره‌های شناخته شده در عرصه پزشکی استان و کشور است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ امروز سه شنبه 25 آبان ماه سال جاری دکتر قدس سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی سمنان با سید محمدرضا هاشمی استاندار سمنان در دفتر استاندار دیدار کرد.

در این دیدار سید محمد رضا هاشمی استاندار سمنان ضمن خیرمقدم به سرپرست دانشگاه و هیات همراه بیان داشت: انتصاب دکتر قدس را به سمت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تبریک می گویم و از تلاش ارزشمند و زحمات دکتر نوید دانائی در دوران تصدی سمت ریاست دانشگاه علوم پزشکی به ویژه در زمان شیوع کرونا ویروس تشکر و قدردانی می نمایم.
 
استاندار سمنان تصریح نمود: خوشبختانه در طی ۲۰ ماه از فراگیری و شیوع کرونا، اقدامات خوب و قابل توجهی در حوزه بهداشت و درمان استان به انجام رسیده است که جا دارد، از تلاش ارزشمند کادر بهداشت و درمان حوزه سلامت استان صمیمانه قدردانی کنم.
 
وی با تاکید بر این که در حال حاضر مهمترین اولویت در سطح کشور و استان،  بحث سلامت مردم و مبارزه با ویروس کرونا است، اظهار کرد: در وضعیت فعلی و با توجه به ظرفیت‌های موجود در دو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و تلاش پرسنل بهداشت و درمان استان، پسندیده نیست که در سطح این استان، شهرستانی با وضعیت قرمز داشته باشیم.
 
سید محمد رضا هاشمی ادامه داد: خوشبختانه دکتر کامران قدس از چهره‌های شناخته شده و قابل قبول در عرصه پزشکی استان و کشور است و اتفاق نظر خوبی نسبت به ایشان وجود دارد. توجه به انتظارات و مطالبات مردم، امری لازم و ضروری برای مدیران است و توصیه می‌کنیم تا حد ممکن نسبت به تحقق این انتظارات و درخواست ها تلاش نمایند. 
 
استاندار سمنان خاطر نشان کرد: استان سمنان دارای ظرفیت های بسیار قابل توجهی در بحث نیروی انسانی است و معتقدم باید از پتانسیل نیروی انسانی بومی استان استفاده مناسب بعمل آید و نگاه بنده توسعه متوازن استان است و هیچ دلبستگی یا وابستگی خاصی به هیچ شهرستان استان ندارم.
وی افزود: از روسای دانشگاه های علوم پزشکی استان انتظار دارم نسبت به احصاء پروژه‌های نیمه تمام خود در سطح استان اقدام نموده و با همکاری سایر مدیران، نسبت به تکمیل این پروژه ها تلاش نمایند. آماده هرگونه مساعدت و یاری به دانشگاه‌های علوم پزشکی استان بوده و در این راه از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد. 
 
همچنین دکتر قدس سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان ضمن قدردانی از زحمات و تلاش شبانه روزی دکتر نوید دانائی درجهت ارتقای سطح سلامت استان، تاکید کرد: هدف گذاری ها و برنامه های دکتر نوید دانائی ریاست سابق دانشگاه علوم پزشکی با قوت بیشتر در سطح استان استمرار خواهد یافت و تمام تلاشم بر این است تا خدمات رسانی مناسب و در شان مردم استان ارائه گردد.‌
 
 
 
  • کد خبر : 34078
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *