خانواده دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بار دیگر با شهدای خوشنام این دانشگاه تجدید میثاق کردند

خانواده دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بار دیگر با شهدای خوشنام این دانشگاه تجدید میثاق کردند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر امروز سه شنبه سوم خرداد ماه 1401،  دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به اتفاق جمعی از معاونین، اعضاء هیئت علمی و کارکنان دانشگاه پس از قرائت نماز ظهر و عصر به امامت  با حضور در گلزار شهدای خوشنام پردیس آموزشی پژوهشی دانشگاه، با آرمان های بلند شهدا و امام شهدا تجدید میثاق کردند.

 داشتن یاد و خاطره شهدا، اجر و پاداشی همانند شهادت داشته و زنده نگداشتن یاد و خاطره و نیز ایثار و جانفشانی تمامی شهدای انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم، راهگشای مسیر روشن هدایت به سوی رستگاری خواهد بود.

سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه گفت: نعمت داشتن رهبری با بصیرت و آگاه، نعمتی ارزشمند بوده و ایشان مسیر رستگاری را به خوبی برای تمامی مسلمین جهان نمایان نمودند.

دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در حاشیه این اقدام زیبا و فرهنگی، حماسه‌ی سوم خرداد را تجلی اراده‌ ملتی دانست که با استعانت از قدرت لایزال الهی، معادلات نظامی را برهم زد و با روحیه‌ی اخلاق، شجاعت و خداباوری، نشدن‌های عرصه‌ میدان مقابله را عملی ساخت. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان رمز موفقیت فرزندان شجاع خمینی کبیر در این عرصه را ناشی از ولایت پذیری، خداباوری و روحیه‌ی ایثار و فداکاری عنوان کرد و افزود: این پیروزی ضمن شکستن غرور رهبر حزب بعث عراق، توطئه‌ی شوم دنیای استکبار را بی اثر ساخت و موجب تحیر مجموعه‌ی کارشناسان نظامی، سیاسی و بین المللی شد.

وی با اشاره به اینکه حرکت در مسیر شهدا بهترین راه خدمت رسانی به جامعه است گفت: عزم مسئولان برای خدمت به مردم با تجدید میثاق شهدا استوارتر می شود و اقتدار و امنیت نظام جمهوری اسلامی به برکت خون شهدا بوده و ما باید ادامه دهنده راه و مسیر این عزیزان باشیم.

ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تجدید میثاق با ارزش‌ها و آرمان‌های شهدا و بیعت مجدد با رهبر فرزانه انقلاب و بستن پیوند ناگسستنی با ولایت را از وظایف دینی و آرمانی همه برشمرد و اظهار کرد: ما در اینجا با شهدا عهد می‌بندیم که به وظایفمان به نحو احسن عمل کنیم و برای حفظ و ارتقاء سطح سلامت مردم و فعالیت‌های عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و مذهبی در شهرستان های تحت پوشش دانشگاه از هیچ کوششی دریغ نکنیم.

در پایان این مراسم رئیس دانشگاه به اتفاق معاونین، مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با قرائت فاتحه و شاخه های گل با شهدای خوشنام این دانشگاه تجدید میثاق کردند.

لازم به ذکر است: دکتر قدس رئیس دانشگاه به اتفاق هیات همراه از بخش های مختلف پردیس آموزشی پژوهشی دانشگاه بازدید کردند.

 

  • کد خبر : 37607
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *