‍ پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به مناسبت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی

‍ پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به مناسبت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی

 دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ دکتر نوید دانائی رییس دانشگاه در پیامی شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت.

 متن پیام به شرح زیر است:

بسم رب الشهدا و الصدیقین
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّـهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ عِندَ رَ‌بِّهِمْ يُرْ‌زَقُون

سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی بامداد جمعه در حمله ناجوانمردانه بالگردهای آمریکایی در اقدامی تروریستی به درجه رفیع شهادت نائل آمد و به همرزمان شهید خود پیوست.
شکوه و سربلندی ایران اسلامی، مرهون مجاهدت دلیر مردانی است که در مکتب انسان ساز ولایت، درس عشق، ایثار و خدمت آموختند؛ مردانی که با دل بریدن از تمامی تعلقات به دعوتگاه یار شتافتند و برگ برگ دفتر هستی را با نام و یاد خود جلوه‌ای دیگر بخشیدند.

چقدر تلخ بود خبر شهادت بزرگ مردی که اسطوره مردانگی و ایثار بود. قهرمانی که اسمش، قدمش، حضورش لرزه بر پیکر صهیونیست می انداخت و قطعا شهادتش عامل برچیده شدن همه بساطشان خواهد شد.
این جانب به نمایندگی از سوی خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شهادت سرافرازانه سردار بزرگ اسلام، شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس را به محضر ولی عصر(عج) ، مقام معظم رهبری(حفظه الله) و عموم شیعیان و آزادگان جهان و ملت ایران تسلیت عرض می نمایم.
بدیهی است این شهادت آغاز رویشی جدید در مسیر حق طلبی بوده و قطعا ریختن ظالمانه خون پاکش موجب رویش هزاران قاسم سلیمانی خواهد بود.


دکتر نوید دانائی
رئیس دانشگاه

  • کد خبر : 24410
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی