پیام رئیس دانشگاه به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس شریف

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس شریف

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، دکتر علی رشیدی‌پور رئیس دانشگاه در پیامی فرارسیدن روز جهانی قدس شریف را گرامی داشت. 

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

نام گذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، ماه مقاومت و آزادگی به عنوان روز جهانی قدس بنا به دستور رهبر کبیر انقلاب اسلامی است و ما وظیفه داریم با عزمی راسخ، حمایت قاطع خود را از مردم مظلوم فلسطین اعلام کنیم و ندای عدالت‌خواهی را به گوش جهانیان برسانیم.

قدس، قبله‌ اول مسلمین و نماد وحدت و هویت امت اسلامی، امروز در معرض ظلم و ستمی بی‌سابقه قرار دارد. اما این تنها فلسطین نیست که مورد هجوم قرار گرفته است؛ اخیراً شاهد حملات وحشیانه و جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران بوده‌ایم که منجر به شهادت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ( ره) و همچنین شهدات و مجروح شدن مردم بی‌گناه، از جمله کادر درمان و تخریب زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی شده است. این اقدامات جنایتکارانه، نقض آشکار حقوق بشر و قوانین بین‌المللی است و قویاً آن را محکوم می‌کنیم.

ما، به‌عنوان مدافعان سلامت، که رسالت‌مان حفظ کرامت انسانی و دفاع از حق حیات است، نمی‌توانیم در برابر این بی‌عدالتی‌ها سکوت کنیم. کشتار غیرنظامیان، تخریب بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و محرومیت مردم از دسترسی به خدمات بهداشتی، لکه‌ای ننگ بر پیشانی بشریت است.

امروز اساتید، کارکنان، دانشجویان و مدافعان سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس، ضمن اعلام همبستگی با مردم فلسطین و محکوم کردن جنایات صهیونیستی و تجاوزات اخیر، پیام صلح، عدالت و مقاومت را به گوش جهانیان رساندند.

بیایید با اتحاد و همبستگی، در دفاع از حقوق مظلومان و مقابله با ظلم و ستم، متحد باشیم و به جهانیان نشان دهیم که وجدان‌های بیدار، هرگز در برابر جنایت سکوت نخواهند کرد.

 

دکتر علی رشیدی‌پور

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

  • کد خبر : 61383
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *