نشست مدیر و اعضای گروه آموزشی زنان و زایمان دانشگاه با رئیس دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، در ادامه سلسله نشست های دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه با مدیران و اعضای گروه های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، روز دوشنبه 24 مهر ماه سال جاری نشست مدیر و اعضای گروه آموزشی زنان و زایمان دانشگاه با رئیس دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در این نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با تاکید بر نقش موثر و مهم اعضای هیات علمی گروه های آموزشی در نیل دانشگاه به سوی اهداف خود، بیان نمود: تعامل و مشارکت اعضای هیات علمی در تصمیمات بسیار مهم است و تصمیم گیری ها براساس خرد جمعی، نتیجه کار را بهتر خواهد کرد.
دکتر کامران قدس با بیان رسالت ما پرورش افراد برای آینده است، تاکید نمود: اگر دانشجوی پرورش یافته در این دانشگاه، در آینده بهتر از ما عمل نکند، ما عمر خود را تباه کرده ایم. ماهیت و ضرورت کار معلمی این است که افرادی بهتر از خود را پرورش دهد.
وی اظهار کرد: بنده به عنوان رئیس دانشگاه از اعضای هیأت علمی درخواست دارم، طرح و نظر خود را برای بهبود شرایط دانشگاه ارائه نمایند، زیرا دانشگاه پویاست و توانایی آن را دارد که مسائل خود و به تبع آن، مسائل جامعه را حل کند.
رئیس دانشگاه از همکاری و تعامل اعضای هیات علمی در پیشرفت و ارتقای این دانشگاه قدردانی کرد و حضور و همراهی این عزیزان را مهم و تاثیر گذار دانست.
در ادامه این نشست اعضای هیئت علمی این دانشکده مسائل و موضوعات خود را مطرح نمودند.