رئیس دانشگاه بر آمادگی و برنامه ریزی برای ارائه خدمات هر چه بهتر در اربعین حسینی تاکید کرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، اولین نشست اعضای هیات مدیره سفید پوشان اربعین حسینی با دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در سال 1402، در روز چهارشنبه 21 تیر ماه سال جاری در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن عرض خیرمقدم به مدعوین، بیان داشت: هر ساله در ایام اربعین حسینی جمعی از همکاران دانشگاه به صورت داوطلبانه برای خدمت رسانی به عزاداران آقا اباعبدالله الحسین (ع) اعلام آمادگی می نمایند و پس از انجام هماهنگی های لازم، به مناطق مورد نیاز اعزام می شوند.
دکتر کامران قدس تاکید کرد: پیش بینی می شود مراسم اربعین حسینی با وسعت و خیل عظیم جمعیت برگزار شود و باید با هماهنگی واحدهای بهداشت و درمان و امداد و نجات ستاد اربعین حسینی استان برای ارائه مطلوب خدمات بهداشتی و درمانی به زائرین گرانقدر برنامه ریزی شود و تمهیدات لازم مدیریت شود تا با توجه به گرمای هوا، مراسم های مربوط به اربعینحسینی بدون مشکل برگزار شود.
در ادامه حاضران در جلسه پیرامون برنامه ریزی های لازم برای ارائه خدمات هر چه بهتر حوزه سلامت در این مراسم به بحث و تبادل نظر پرداختند.