تقدیر از برگزیدگان جشنواره قرآن و عترت و طرح خانه های نورانی در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

تقدیر از برگزیدگان جشنواره قرآن و عترت و طرح خانه های نورانی در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، آیین تقدیر از برگزیدگان بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت، همراه با تقدیر از برگزیدگان طرح خانه های نورانی شامگاه شنبه ۲۲ اردیبهشت ماه با حضور دکتر قاسم رضیعی متخصص پزشکی هسته ای و قاری ممتاز بین الملل قرآن کریم، دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، دکتر علی خالقیان سرپرست معاونت فرهنگی دانشجویی، حجت الاسلام والمسلمین محرم بیابانی سرپرست نهاد مقام معظم رهبری، مدیران و جمعی از اساتید، کارمندان و دانشجویان مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در سالن زکریای رازی دانشکده دندانپزشکی برگزار و در آن از مقام آوران بیست و هشتمین جشنواره قرآنی و عترت، تقدیر به عمل آمد.

در ادامه این مراسم سرپرست معاون فرهنگی دانشجویی ضمن تقدیر و تشکر از اساتید، کارکنان و دانشجویان و تبریک دهه کرامت بیان کرد: همه انسانها برای آرامش نیاز به قرآن دارند و این آرامش را در پرتو معرفت وعمل به قرآنی می دانند و این آرامش واقعی است و نه کاذب.

دکتر علی خالقیان بیان داشت: در این دوره از جشنواره ۳۲۶ نفر از دانشگاهیان در شش بخش آوایی، ادبی، پژوهشی، فناوری، معارفی و هنری ثبت نام، که از این تعداد شرکت کننده۹۲ نفر به مسابقات دانشگاهی راه یافته و ۱۹ نفر از این فرهیختگان به مرحله کشوری راه پیدا کرده اند.

وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره ترویج آموزه‌های دینی و قرآنی در دانشگاه ها، فراهم آوردن زمینه‌ای برای انس بیش از پیش دانشجویان با کلام انسان ساز الهی و مفاهیم تعالی بخش آن و همچنین نشر و بسط فضای معنوی و عطرآگین قرآن و عترت (ع) در محیط دانشگاهی است.

در ادامه مراسم دکتر قاسم رضیعی قاری ممتاز بین الملل قرآن کریم ضمن تبریک دهه کرامت و ولادت حضرت معصومه قدردانی از حضور پرشور دانشگاهیان در این جلسه نورانی بیان داشت: در سال ۱۳۷۴ در سمنان در مسابقات قرآنی شرکت نموده و در مسابقات کشوری نماینده جمهوری اسلامی در مسابقات بنگلادش شدم.

دکتر رضیعی اظهار کرد: زندگی‌ من با تحصیل و عشق به قرآن به هم آمیخته است که در کنار تحصیل در جامعه پزشکی به امر تلاوت قرآن نیز پرداخته ام و معتقدم قرائت قرآن یک فن بیان نیست بلکه قاری باید قرآن بخواند و مردم لذت ببرند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت ترویج آموزه های قرآنی و انس با قرآن به ویژه در محیط های دانشگاهی، تاکید کرد: امروز جامعه دانشگاهی بیش از گذشته نیاز به قرآن و فرهنگ قرآنی دارد و با توجه به وجود بحران ها و چالش های مختلف در سطح جامعه، تنها راه درمان این مشکلات، تمسک به قرآن کریم است.

در ادامه قاری بین الملل قرآن کریم به تلاوت آیات پایانی سوره زمر و غافر پرداخت و در پایان مراسم از برگزیدگان بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت در بخش معارفی و آوایی و همچنین شرکت کنندگان در طرح خانه های نورانی با اهدای لوح تقدیر و جوایز تقدیر شد.

  • کد خبر : 51941
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر