برگزاری جلسه کارگروه زیستی پدافند غیر عامل استان با حضور دکتر لطیفی معاون سلامت سازمان پدافند غیرعامل کشور

برگزاری جلسه کارگروه زیستی پدافند غیر عامل استان با حضور دکتر لطیفی معاون سلامت سازمان پدافند غیرعامل کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ روز چهارشنبه ششم مهرماه سال 1401 جلسه کارگروه تخصصی زیستی پدافند غیر عامل استان سمنان با حضور دکتر قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، دکتر لطیفی معاون سلامت سازمان پدافند غیر عامل کشور، ایرج کارخایی مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان، جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه و سایر نمایندگان دستگاه های عضو کارگروه تخصصی زیستی پدافند غیر عامل استان سمنان در سالن جلسات حوزه ریاست ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر قدس رئیس دانشگاه بیان نمود: همکاری و هماهنگی تمام دستگاه های اجرایی استان در مقابل حوادث و سوانح با پشتیبانی اداره کل پدافند غیرعامل استانداری و همچنین برگزاری مانورها و تمرین های میدانی و عملیاتی برای شناسایی نقاط ضعف و برطرف کردن آن ها و همچنین حفظ و ارتقاء نقاط قوت بسیار تاثیرگذار خواهد بود. وی ادامه داد: پیرو رهنمودهای مقام معظم رهبری، سند سیاست های کلی جمعیت در 14 بند و سیاست های کلی خانواده در 16 بند تهیه شد و به دستگاهها ابلاغ گردید . براساس این دو سند، همه دستگاه های کشوری وظایفی را در قبال اجرای منویات مقام معظم رهبری بر عهده خواهند داشت. وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی نیز از دستگاه هایی است که در قبال اجرای این سیاست ها عهده دار ماموریت های مختلفی است.

دکتر لطیفی نیز ضمن تشکر و قدردانی از تلاشهای انجام گرفته برای رشد و بالندگی جمعیت کشور، تاکید کرد: همت و تلاش تمامی مسئولین در راستای اجرای وظایف محوله در این مقوله، برای نیل به اهداف جوانی جمعیت، لازم و ضروری است.

رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه جلسه کارگروه زیستی پدافند غیرعامل استان سمنان به عنوان اولین مجری دستورالعمل اجرایی پدافند غیر عامل استان ها توسط دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برگزار شده است، خاطر نشان کرد: پدافند زیستی از اهمیت بالایی برخوردار بوده و تمامی دستگاه های اجرایی استان ملزم به داشتن آمادگی کامل در این حوزه می باشند.

در ادامه دکتر محمد حسن تجلی دبیر کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه با تشکر از زحمات و تلاش های اعضاء کارگروه، گزارشی از آخرین مصوبات و اقدامات انجام شده را ارائه نمود.

در پایان پس از بحث و تبادل نظر و بیان نظرات و پیشنهادات توسط حاضرین، تصمیمات لازم اتخاذ و جهت اجرا توسط تمامی دستگاه های اجرایی استان، مصوب گردید.

لازم به ذکر است: کارگروه تخصصی زیستی پدافند غیر عامل استان سمنان در راستای هماهنگی جهت عملیاتی نمودن دستورالعمل اجرایی پدافند غیر عامل استان ها ( کارگروه تخصصی زیستی) و همچنین هماهنگی اجرای دقیق "نظام مصون سازی و عملیات پدافند شیمیایی کشور" در بخش حوزه سلامت تشکیل شده است.

  • کد خبر : 39894
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *