بازدید سرزده سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه از بیمارستان کوثر سمنان

بازدید سرزده سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه از بیمارستان کوثر سمنان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ در راستای بررسی وضعیت انبار و نگهداری دارو و ملزومات و با توجه به فرارسیدن ایام تعطیلات نوروزی و لزوم برنامه ریزی مناسب بهبود وضعیت انبار و دپو دارو در بیمارستان ها، دکتر حافظی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه صبح روز دوشنبه 14 اسفند از انبار مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر به طور سرزده بازدید کرد.

دکتر حمیدرضا حافظی گفت: با توجه به افزایش بخش های جدید بیمارستان مانند بخش رادیوتراپی، از جمله مسائل بیمارستان کوثر، کمبود فضای فیزیکی انبار دارو و ملزومات می باشد و تخصیص مکان جدید و مناسب برای نگهداری دارو یک امر ضروری و الزامی بیمارستان می باشد که باید با قید فوریت پیگیری شود.

در این بازدید سرپرست معاونت غذا و دارو ضمن حضور در بخش های مختلف انبار دارویی و تجهیزات به گفتگو با سرپرست، مدیریت داخلی و کارکنان بیمارستان پیرامون مسائل و ملزومات لازم پرداخت.

  • کد خبر : 50145
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر