دیدار رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سمنان با رئیس دانشگاه

دیدار رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سمنان با رئیس دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، روز چهارشنبه 26 مهر ماه سال جاری حجت الاسلام و المسلمین خرمیان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سمنان با دکتر قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان دیدار و گفتگو کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن خیرمقدم به حجت الاسلام والمسلمین خرمیان و با اشاره به اینکه در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به همت نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه اقداماتی از قبیل برگزاری نشست های هم اندیشی با عناوین مختلف برای اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان برگزار می شود، گفت: مسائل فرهنگی یکی از دغدغه‌های بزرگ دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان است.

دکتر کامران قدس بیان نمود: فعالیت در حوزه‌های فرهنگی باقیات صالحات نیز در بر خواهد داشت و امیدواریم با همکاری سایر دستگاه‌های فرهنگی مرتبط همچون سازمان تبلیغات، فرهنگ و ارشاد اسلامی و ... بتوانیم فعالیت‌های چشمگیرتری داشته باشیم.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سمنان نیز بیان نمود: فرصت‌های به دست آمده در فضاهای علمی و آموزشی می‌تواند به بهترین وجه، مورد استفاده قرار گیرد و در این راستا با اتحاد و تعامل بیش از پیش طرفین، می‌توان به گام‌های بالاتری دست یافت.

حجت الاسلام و المسلمین عباس خرمیان ادامه داد: سازمان تبلیغات اسلامی همواره برنامه‌های گوناگونی در بحث‌های تخصصی همچون مهدویت، مباحث ایمان الهی و ... دارد که دانشجویان دانشگاه ها می‌توانند در صورت تمایل در کارگاه‌های آموزشی تخصصی سازمان تبلیغات اسلامی شرکت نمایند.

در ادامه حاضران در این نشست پیرامون همکاری و تعاملات بیش از پیش این دو نهاد به بحث و تبادل نظر پرداختند.

 

  • کد خبر : 47089
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *