نشست مدیرکل حقوقی و تنظیم مقررات معاونت حقوقی و امور استان های وزارت بهداشت با ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

نشست مدیرکل حقوقی و تنظیم مقررات معاونت حقوقی و امور استان های وزارت بهداشت با ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ روز دوشنبه هشتم فروردین ماه سال 1401، میرحامد خانی مدیرکل حقوقی و تنظیم مقررات معاونت حقوقی و امور استان های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، با دکتر قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان دیدار و گفتگو کرد.

در ابتدای این نشست، دکتر قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن خیرمقدم و تبریک به مناسبت فرارسیدن سال نو و خجسته ایام عید نوروز، گفت: جایگاه اداره حقوقی در دانشگاه بسیار مهم است بطوری که همیشه سعی شده است از این ظرفیت بخوبی استفاده گردد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بیان داشت: طبق شرح وظایف،‌ اداره حقوقی دانشگاه ها جنبه حمایتی و پشتیبانی برای کارکنان دانشگاه به ویژه کادر درمان دارد در حالی که از حقوق بیماران و مراجعین نیز حمایت می نماید.

وی با اشاره به این که پیگیری و دریافت مطالبات دانشگاه از وظایف مهم این مدیریت است، تصریح نمود: خداراشکر اداره حقوقی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با حضور مدیریت، کارشناسان، مشاوران و وکلای خبره، تمام سعی خود را برای استیفای حقوق دانشگاه انجام می دهد و با قدرت از تضییع حقوق دانشگاه جلوگیری خواهد کرد و بر اساس آمار و اطلاعات موجود نیز تاکنون در این مسیر موفق بوده است.

میرحامد خانی مدیرکل حقوقی و تنظیم مقررات معاونت حقوقی و امور استان های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز ضمن قدردانی از عملکرد مطلوب اداره حقوقی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، اذعان کرد: با بررسی های به عمل آمده و ارزیابی عملکرد دریافت شده از مدیریت‌های حقوقی دانشگاه های علوم پزشکی کشور خوشبختانه مدیریت حقوقی این دانشگاه از عملکرد مطلوبی برخوردار بوده است و با توجه به تعداد کارکنان و واحد‌های تحت پوشش و وسعت مناطق تحت پوشش این دانشگاه، عملکرد این مدیریت جای قدردانی دارد.

همچنین در این دیدار داوود فدائیان مدیر امور حقوقی دانشگاه در گزارشی از عملکرد این مدیریت در سال 1400، بیان داشت: در این سال 210 اموال غیر منقول دانشگاه مستند سازی شد و 54 پرونده حقوقی و 188 پرونده کیفری مورد بررسی قرار گرفت.

مدیر امور حقوقی دانشگاه با اشاره به اینکه در سال 1400، پانصد مشاوره تلفنی و حضوری توسط این مدیریت با همکاران دانشگاه صورت گرفت، گفت: 300 تعهد از پرسنل جدید الاستخدام و 45 تعهد ازدانشجویان تحصیلات تکمیلی و مناطق محروم و جذب هیات علمی اخذ و 250 قراردادهای منعقد شده در دانشگاه بررسی شد.

وی ضمن قدردانی از حمایت های ریاست دانشگاه، بر همیت و تلاش مضاعف این اداره برای ارتقاء سطح عملکرد تاکید نمود.

 

  • کد خبر : 36407
لینک کوتاه خبر :

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *