جلسه هم اندیشی و هماهنگی آمادگی برای پیشگیری و کنترل شیوع ویروس کرونا

 جلسه هم اندیشی و هماهنگی مدیران حوزه سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ روز یکشنبه 13 بهمن ماه سال جاری جلسه هم اندیشی و هماهنگی آمادگی برای پیشگیری و کنترل شیوع ویروس کرونا با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، جمعی از مدیران دستگاه های سلامت محور استان، رئیس نظام پزشکی استان سمنان، معاونین بهداشت، درمان و غذاودارو، روسای بیمارستانها، مدیران شبکه بهداشت و درمان و جمعی از مدیران در سالن امام جواد(س) ستادمرکزی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ روز یکشنبه 13 بهمن ماه سال جاری جلسه هم اندیشی و هماهنگی آمادگی برای پیشگیری و کنترل شیوع  ویروس کرونا با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، جمعی از مدیران دستگاه های سلامت محور استان، رئیس نظام پزشکی استان سمنان، معاونین بهداشت، درمان و غذاودارو، روسای بیمارستانها، مدیران شبکه بهداشت و درمان و جمعی از مدیران در سالن امام جواد(س) ستادمرکزی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان  برگزار شد.

دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با تبریک ایام الله دهه فجر و بیان اهمیت حفظ دستاوردهای انقلاب، گفت: فجر انقلاب اسلامی فرصتی برای بازنگری در ارزش‌ها و آرمان‌های انقلابی است تا دریابیم که با دستاورد حاصل از خون هزاران شهید چه کرده‌ایم و بار دیگر پیمان ببندیم تا در راه تحقق اهداف والای رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) و رهنمود های مقام معظم رهبری  با حفظ وحدت، از هیچ کوششی دریغ نکنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به ویروس کرونا ، بیان داشت: با توجه به شیوع ابتلا به ویروس کرونا در چند کشور و لزوم آمادگی برای پیشگیری و کنترل آن، بر اطلاع رسانی مناسب تاکید نمود.

وی در ادامه با اشاره به تاریخچه ویروس کرونا که از سالهای قبل در کشورهای مختلف وجود داشته، تصریح کرد: انتقال این بیماری از روش های مختلف از جمله انسان به انسان یا حیوان به انسان است، مردم باید مراقب باشند تا اطلاعات نادرست آنان را گمراه نکند و سعی نمایند اطلاعات را از منابع مطمئن ازجمله وزارت بهداشت یا دانشگاه ها کسب نمایند. که در این دانشگاه اطلاعات، پیامها و نکات بهداشتی از طریق روابط عمومی اطلاع رسانی می شود.

دکتر دانائی رئیس دانشگاه گفت: مهمترین اقدام حوزه سلامت در حال حاضر اطلاع رسانی و ارتقای آگاهی مردم در رعایت نکات بهداشتی است. از جمله شستشوی مکرر دست ها با آب و صابون، پوشاندن دهان و بینی در موقع عطسه و سرفه با دستمال و حفظ فاصله مناسب با سایر افراد(حداقل یک متر)، سه راهکار ساده و کلیدی در پیشگیری از ابتلا به این بیماری خواهد بود.

در ادامه این نشست علاوه بر مرور دستورالعمل وزارت بهداشت، مدیران حوزه سلامت به تبادل نظر و بیان پیشنهادات خود در خصوص دستور جلسه پرداختند.

  • کد خبر : 24803
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی