نشست ریاست دانشگاه با سرپرست و تیم مدیریتی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امیرالمومنین(ع)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ امروز چهارشنبه دهم شهریور ماه سال جاری، دکتر حمیدرضا حافظی سرپرست مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امیرالمومنین(ع) به اتفاق مدیران این بیمارستان با دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در ابتدای این نشست دکتر حافظی رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امیرالمومنین(ع) گزارشی از عملکرد ارائه کرد.

 دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه  ضمن قدردانی از مدافعان سلامت مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امیرالمومنین(ع)، راه اندازی بخش اورژانس سرپایی کرونا را در آن مرکز امری مهم عنوان کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: مدافعان سلامت مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امیرالمومنین(ع) در کنار مدافعان سلامت مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه، به ویژه بیمارستان کوثر که بزرگترین قطب پذیرش بیماران مبتلا به کرونا ویروس در مناطق تحت پوشش دانشگاه است، برای هر گونه همکاری در این شرایط بحرانی آماده هستند که راه اندازی بخش اورژانس سرپایی کرونا در این مرکز درمانی فشار کاری زیادی از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر کاسته است.

دکتر دانائی ضمن تشکر از زحمات و تلاش های مدافعان سلامت این بیمارستان اظهار کرد: توزیع بیماران و توازن در میزان مراجعه به مراکز مختلف درمانی می تواند موجب ارتقا کیفی خدمات و همچنین افزایش رضایتمندی مردم شود.

در این نشست که یحیایی مدیر اجرایی و رحیمیان مدیر محترم امور مالی دانشگاه نیز حضور داشتند، مدیران بیمارستان امیرالمومنین(ع) به بیان مسائل و پیشنهادات خود، در جهت ارائه خدمات باکیفیت تر به بیماران و مراجعین به این مرکز درمانی پرداختند.

 

 

 

  • کد خبر : 33071
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *