سامانه خود ارزیابی الکترونیکی کرونا راه اندازی شد

 سامانه خود ارزیابی الکترونیکی کرونا راه اندازی شد

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان با اعلام این خبر افزود: در این سامانه پس از ورود و پاسخ به پرسش های موجود، چنانچه فردی مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا شناسایی شود پیگیری مراقبتی از طریق واحدهای بهداشتی و درمانی متعلق به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای وی انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در ادامه گفت: هموطنان و هم استانی ها پس از ورود به سامانه به نشانی salamat.gov.ir و تکمیل پرسشنامه مربوطه و ورود شماره تلفن همراه، پیامکی در مورد وضعیت سلامتی خود دریافت خواهند کرد.

دکتر دانائی افزود: در مورد افرادی که مشکوک به این بیماری باشند پیامک ارسالی راهنمایی لازم را ارائه خواهد کرد.

وی در پایان اظهار داشت: از همه هموطنان و هم استانی های عزیز تقاضا می شود ضمن مراجعه به سامانه مذکور در این غربالگری الکترونیکی شرکت نمایند.

 

 

 

  • کد خبر : 25302
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *