دیدار دکتر نصیری رئیس دانشگاه سمنان با دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان
.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، امروز شنبه ششمین روز از اردیبهشت ماه سال جاری، دکتر نصیری رئیس دانشگاه سمنان به اتفاق معاونین خود با دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در دفتر ریاست ستاد مرکزی دانشگاه دیدار و گفتوگو کرد.
در ابتدای این دیدار دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن تشکر از حضور وی و هیات همراه، با اشاره به وضعیت کنونی کشور و استان درخصوص شیوع و بروز بیماری کورونا، بیان داشت: تلاش کادر درمانی کشور و به تبع آن استان سمنان برای مبارزه همه جانبه و نابودی ویروس کرونا است و در مدت چند ماه اخیر، اقدامات خوبی در این زمینه انجام و خوشبختانه تاکنون تعداد زیادی از مبتلایان به این ویروس با حال عمومی مساعد از مراکز تحت پوشش این دانشگاه ترخیص شدند.
در ادامه دکتر نصیری رئیس دانشگاه سمنان با قدردانی از زحمات و خدمات حوزه سلامت در تمامی اعصار به ویژه شرایط فعلی، بیان داشت: خدمت رسانی جهادگونه پزشکان، پرستاران و کارکنان حوزه سلامت ستودنی است و این رشادت ها در حافظه تمامی مردم ایران اسلامی باقی خواهد ماند.
وی ادامه با اشاره به اهمیت جایگاه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، گفت: همکاری و تعامل دانشگاه سمنان با جامعه دانشگاهیان علوم پزشکی استان سمنان که برای افزایش سطح سلامت مردم تلاش می نمایند، باعث افتخار ماست و این موضوع برای ما ارزش بسیاری دارد.