تغییر ساعات کاری مراکز منتخب کووید19 با کاهش محسوس در بار مراجعین و بیماران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ ساعات کاری مراکز منتخب کووید19 در تمامی شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تغییر یافته است.

دکتر سید سعید کسائیان معاون بهداشتی دانشگاه در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه بیان داشت: با توجه به عبور از پیک ششم همه گیری کرونا ویروس و کاهش محسوس در بار مراجعین و بیماران، ساعت کاری مراکز منتخب در تمامی شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تا اطلاع ثانوی تا پایان وقت اداری در روزهای کاری و غیر تعطیلات رسمی می باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: در نظر است پس از اتمام اردیبهشت ماه سال جاری خدمات واکسیناسیون  کووید19 در پایگاه های تجمیعی واکسیناسیون گلستان در شهرستان سمنان، حمزه سیدالشهداء در شهرستان دامغان و سالن یاس در شهرستان گرمسار  ارائه نمی شود و از این پس واکسیناسیون کووید19 مشابه سایر واکسن ها برای جمعیت تحت پوشش در مراکز خدمات جامع سلامت  هر منطقه انجام می گردد.

وی ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های کارکنان خدوم حوزه بهداشت در دوران پاندمی کرونا ویروس که خدمات غربالگری، شناسایی، پیگیری و... بیماران مبتلا به کرونا ویروس و همچنین وظیفه واکسیناسیون کووید19 را بر عهده داشتند، گفت: کارکنان حوزه های بهداشت و درمان در این سال های اخیر بیش از پیش در کنار هم برای سلامتی مردم عزیز تلاش کردند و خداوند متعال را شاکریم که امروز شاهد کاهش بار این بیماری منحوس هستیم.

 

  • کد خبر : 37331
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *