بازدید میدانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از طرح مبارزه با مخزن سالک (جونده کشی)
.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به اتفاق مجد فرماندار، دکتر علیزاده نماینده مردم شریف شهرستان دامغان در مجلس شورای اسلامی، معاون فرماندار، بخشدار امیرآباد از اجرای طرح مبارزه با مخزن سالک (جونده کشی) در روستای خورزان شهرستان دامغان بازدید کرد.
در این بازدید که دکتر جندقی معاون بهداشتی، دکتر گوهری معاون درمان، دکتر تجلی مدیر حراست، یحیایی مدیر اجرایی حوزه ریاست دانشگاه و دکتر پورمحمدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان نیر حضور داشتند، دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از نزدیک روند اجرایی این مرحله از طرح مبارزه با مخزن سالک را بررسی و توصیه های لازم در خصوص اجرای صحیح این برنامه را ارائه نمود.
دکتر دانائی با اشاره به نقش بسزای شهرداري ها و دهياري ها در مبارزه با مخزن سالک (جونده کشی) بیان داشت: حوزه سلامت استان به ویژه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان در سال های اخیر پیرامون مبارزه با مخزن سالک و جونده کشی، اقدامات موثری انجام داده است و کنترل بیش از پیش این بیماری با همیاری و تعامل ارگان های تاثیر گذار شهرستانی امکان پذیر است.
وی افزود: همکارانم در شبکه بهداشت و درمان این شهرستان درخصوص اطلاع رسانی و آگاهی بخشی پیرامون این بیماری موفق بودند و امیدواریم با آموزش و همکاری ساکنین بومی روستاها این اقدامات با موفقیت بیشتری همراه شود.
رئیس دانشگاه ادامه داد: با همکاری و هماهنگی ادارات و دستگاه های اجرایی مختلف و مرتبط، ان شالله شاهد کاهش چشمگیر بروز این بیماری در آینده خواهیم بود.
لازم به ذکر است: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به اتفاق هیئت همراه از کلینیک تخصصی رضایی دانشگاه بازدید و نحوه ارائه خدمت به مردم شریف این شهرستان را بررسی نمودند.