دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با ارسال پیامی ضمن گرامیداشت ۱۶ آذر و روز دانشجو، این روز را به تمامی دانشجویان به ویژه دانشجویان دانشگاه تبریک گفت. درخشش امروز کشور در مسایل علمی، تکنولوژیکی، سیاسی و اجتماعی و نیز استقلال، پایداری و حرکت در مسیر توسعه از طریق تلاش ها و مجاهدت های جوانان و دانشجویان عزیز ایجاد شده است که هدفی جز خدمت به خلق خدا و دستیابی به آرمان های انقلاب اسلامی ندارند.
در نظام جمهوری اسلامی، دانشجو باید بارزتر از دیگر دانشجویان در هر جای دیگر دنیا، نقش داشته باشد.
مقام معظم رهبری(مدظله العالی)
درخشش امروز کشور در مسایل علمی، تکنولوژیکی، سیاسی و اجتماعی و نیز استقلال، پایداری و حرکت در مسیر توسعه از طریق تلاش ها و مجاهدت های جوانان و دانشجویان عزیز ایجاد شده است که هدفی جز خدمت به خلق خدا و دستیابی به آرمان های انقلاب اسلامی ندارند.
نهال انقلاب اسلامی هر روز تنومند تر از قبل و ثمرات آن بیشتر و اثرگذارتر می گردد و این امر مسئولیت دانشجویان و اساتید گرانقدر را سنگین تر می کند، چرا که باید با جان و دل از آن نگهبانی و نگهداری کرده و هر روز مسیرهایی جدید، نو و افق هایی دیگر را از ترقی بگشایید.
شانزدهم آذرماه یادآور نقشآفرینی سه تن از شهیدان خودآگاهی است که در راه علمآموزی و اندیشه ورزی قدم برداشتند و با نقش بیبدیلشان در حافظه تاریخ سیاسی و اجتماعی ایرانزمین ماندگار شدند.
دانشجوی آگاه با الهام از سیره سیاسی الهی امام امت، نصایح رهبر فرزانه انقلاب و حرکت در خط سرخ شهادت، توانسته است دور از هیاهوی تبلیغاتی دشمنان، استقلال طلبی، آزادی خواهی و استکبار ستیزی خود را حفظ کند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حماسه ۱۶ آذر و مقام شامخ دانشجو، این قشر فهیم جامعه که امید آینده و ذخیره حیاتی کشور است، را ارج نهاده و امید آن دارم که جامعه دانشگاهی کشور و دانشجویان عزیز، به مدد ایمان و اندیشه، همواره در توسعه ی ایران اسلامی موفق بوده و با یاری خداوند منان در برداشتن گام های مستحکم و مطمئن در مسیر اعتلای نام ایران اسلامی در سطح جهان، کوشا و پویا باشند.
دکتر کامران قدس
رئیس دانشگاه