کمیته بحران و اجرای مانور بحران آتش سوزی در بیمارستان معتمدی برگزار شد

کمیته بحران و اجرای مانور بحران آتش سوزی در بیمارستان معتمدی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ در راستای آمادگی همه‌ جانبه و ارتقای سطح آگاهی نیروهای انسانی، امدادی و خدمات رسان در مواجهه با بحران‌های احتمالی و افزایش ضریب ایمنی در سطح بیمارستان مانور دور میزی با سناریو آتش سوزی و کمیته بحران در بیمارستان معتمدی برگزار شد.

این کمیته و مانور با هدف سنجش میزان آمادگی تیم مدیریت بحران بیمارستان در هنگام بروز بلایای طبیعی و حوادث غیرمترقبه برگزار شد و اعضا این کمیته به فرماندهی بحران دکتر عزیزلو سرپرست بیمارستان و تیم آتش‌نشانی بیمارستان در این جلسه که در دو روز متوالی برگزار گردید حضور یافتند.
 
مهندس رحمن زاده مسئول بحران و بلایای بیمارستان در راستای بازشناسی اعضا قدیم و جدید تیم مدیریت بحران، آشنایی با شرح وظایف اعضا، بازآموزی تعریف بحران، تشخیص نوع حادثه و اقدامات مربوط در زمان بحران و شناخت انواع خاموش کننده ها و موارد استفاده از هر کدام، به حاضران در جلسه آموزش های لازم را ارائه نمود.

 

  • کد خبر : 44544
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *