پیام تسلیت معاون پرستاری وزارت بهداشت به مناسبت درگذشت مرحومه مغفوره مهسا یداللهی پرستار مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر

پیام تسلیت-دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، دکتر حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت درگذشت مرحومه مغفوره مهسا یداللهی پرستار مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر پیام تسلیتی ارسال نمود.

متن پیام به شرح زیر است:

"بازگشت همه بسوی اوست"

خبر درگذشت نابهنگام سرکار خانم "مهسا یداللهی"، پرستار دانشگاه علوم پزشکی سمنان موجب تاثر فراوان شد. ضمن ابراز همدردی با بازماندگان و ڪلیه همڪاران از خداوند بزرگ برای آن از دست رفته گان آرامش ابدی و برای همه بازماندگان صبر و بردباری خواستارم. روحشان شاد و یادشان گرامی باد.

دکتر مریم حضرتی

معاون پرستاری وزارت بهداشت