پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به مناسبت روز پاسدار
.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه در پیامی میلاد با سعادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و بزرگداشت روز پاسدار را تبریک گفت.
متن پیام تبریک دکتر دانائی رئیس دانشگاه به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
سوم شعبان مصادف است با روز ولادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، بزرگ مردی که باور و مقتدای همه شیعیان عالم است، گوهری تابناک از آسمان امامت که از همه وابستگیهای دنیوی گذشت تا پرچم اسلام و جد بزرگوارش همواره تا ابد با خون پاکش بر قله های رفیع شجاعت و دلاوری و ایثار برافراشته بماند.
حضرت امام خمینی(ره) چه زیبا نام روز پاسدار را بر این روز خوش یمن نام نهاد، نامی که برازنده پاسدارانی است که با تاسی از راه سرورشان امام حسین (ع) و یاران باوفایش در همه عرصه ها دلاورمردانه خوش درخشیدند. پاسدارانی که زمانی با خون خود و گاهی با علم و درایتشان در مقابل دشمنان ایستادند و امسال چقدر جای سردار دلها حاج قاسم سلیمانی خالی است، پاسداری که همیشه ایثار، اخلاق و مردانگی و عشق به امام حسین (ع) تا زمان شهادت از او جدا نشد و در این چهل سال سلیمانی های زیادی بودند که پا در رکاب ولایت نهادند تا پاسداری را معنی بخشند.
دلاور مردانی که همیشه در صحنه های انقلاب حاضرند و هدفشان خدمت است و در صف اول جهاد و ایثار همواره حاضرند، دست مریزاد به این همه بزرگی که امروز نیز در صف مقابله با بیماری کرونا همه آنچه را که دارند در کف دستشان گذاشته تا آرامش و امنیت و آسایش را به ارمغان آورند.
اینجانب فرا رسیدن میلاد با سعادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و روز پاسدار را به تمامی پاسداران غیور و عزتمند تبریک و تهنیت عرض نموده و تندرستی و طول عمر و توفیقات روز افزون این عزیزان را از درگاه احدیت آرزومندم.
دکتر نوید دانائی
رئیس دانشگاه