پيام رئيس دانشگاه به مناسبت 15 ارديبهشت روز ماما
دكتر شادنوش رئیس دانشگاه با صدور پیامی فرارسیدن پانزدهم اردیبهشت «روز جهانی ماما» را تبریک گفت.
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي سمنان
دكتر شادنوش رئیس دانشگاه با صدور پیامی فرارسیدن پانزدهم اردیبهشت «روز جهانی ماما» را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي سمنان متن پیام دکتر شادنوش به شرح زير است است:
روز جهانی ماما فرصت مناسبی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت و تجلیل و قدرانی از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه این قشر صبور و مخلص است.
بدون تردید توجه به سختکوشی توام با مسئولیتشناسی این عزیزان، الگویی برای همه کسانی است که به خدمت بیمنت و صادقانه به مردم میاندیشند و آن را لازمه تحصیل رضایت خدا میدانند.
جامعه مامایی به عنوان یکی از اعضای خانواده پزشکی کشور، به واسطه مهارت، دانش، ایثار، اخلاص و معنویات خویش که همواره نوید بخش حیات، نشاط و سلامت برای خانواده های ایرانی بوده و به ویژه با توفیقات چشمگیر و خدمات ارزنده در جهت تامین سلامت مادر و کودک مایه مباهات نظام سلامت به شمار می آیند.
ارائه مراقبتهای مامایی با کیفیت بالا و تلاش در بهبود مستمر آن، عامل بالقوهای در کاهش مرگ و میر و ابتلای مادران به انواع بیماریها خواهد بود.
اينجانب به نوبه خود روز جهانی ماما را به شما تلاشگران جامعه مامایی که وظیفه دشوار و حیاتی حفظ سلامت مادر و نوزاد را به عهده دارید تبریک و تهنیت عرض می نمائیمپ/.
دكتر مهدي شادنوش
رئيس دانشگاه