وجود معضلات در جامعه نتیجه دور شدن از امر به معروف و نهی از منکر است
.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛
نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان سمنان صبح امروز چهارم آذر ماه در دفتر حضرت ایت الله شاهچراغی برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلیمن سیدمحمد شاهچراغی نماینده ولی فقیه در استان، دکتر خباز استاندار سمنان، دکتر شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و جمعی از مدیران فرهنگی و اجرایی استان سمنان در این نشست حضور داشتند.
حضرت آیت شاهچراغی در این نشست با اشاره به سه رکن اصلی و موثر در اجرای امربه معروف و نهی از منکر بیان داشت: خانواده، آموزش و پرورش و دانشگاه سه رکن اصلی اجرای فریضه امربه معروف و نهی از منکر در جامعه هستند.
وی افزود: خاستگاه اصلی امر به معروف و نهی از منکر درون خانوادها هستند و پس از خانه، مدرسه مهمترین نقش را در این امر ایفا می کند.
دکتر محمدرضا خباز در نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان سمنان گفت: هر کجا از قرآن، فرهنگ اهل بیت(ع)، ولی فقیه و نخبگان فاصله گرفتیم، دچار خسران شدیم.
وی اظهار داشت: از نظر شرع، عرف، قانون و عقل باید بیشترین وقت را برای فریضه امر به معروف و نهی از منکر بگذاریم زیرا اگر این فریضه به درستی اجرا می شد، آمار زندانیان و طلاق به این گونه نبود.
دکتر شادنوش رئیس دانشگاه در این نشست بیان داشت: با اجرای درست امر به معروف و نهی از منکر شهروندان بهتری برای جامعه تربیت می شوند و مشکلات اداری و نابسامانی های حوزه های مختلف به حداقل می رسد.