همايش خانواده و پيشگيري از اعتياد

همايش خانواده و پيشگيري از اعتياد به همت مرکز بهداشت سمنان برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سمنان؛

همايش خانواده و پيشگيري از اعتياد با حضور پرشور اقشار مختلف، از جمله رابطين بهداشتي، پزشكان، كارشناسان بهداشتي درماني نيروهاي مسلح و ادارات درون بخشي در سالن رازی دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

دكتر دوستمحمدي معاون فني مركز بهداشت ضمن عرض خير مقدم مطالبي را در باب نقش خانواده در پيشگيري از اعتياد ايراد نمود.

سپس دكتر ستوده، عضو هیات علمی دانشگاه، مطالبي را با نمایش اسلايدهاي آموزشي بيان داشت. وی گفت: خانواده مهم ترين ركن تربيت فرزند است و مادر خانواده اولين كسي است كه از اعتياد احتمالي فرزند باخبر ميشود.

از ديگر برنامه های این همایش سخنراني مسئول كنگره 60 و در ادامه 2 تن از افراد ترك كننده اعتياد مطالبی را در خصوص نحوه ترک خود بیان داشتند. در پايان به قید قرعه به 5 نفر از حاضرین شرکت کننده در مسابقه حضوری، جوایزی اهدا شد.

 

  • کد خبر : 1276
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی