نشست مشترک مسئولین حوزه سلامت استان سمنان و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ امروز سه شنبه بیست و هفتم مهر ماه سال جاری نشست مشترک مسئولین دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان پیرامون مسائل مختلف حوزه سلامت با حضور دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه، احمدی مدیرکل ستاد و جمعی از مدیران دو مجموعه در سالن اجتماعات دانشکده بهداشت شهرستان دامغان برگزار شد.

دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن قدردانی از تعامل و همکاری مطلوب ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان با حوزه سلامت درراستای بهره برداری از خوابگاه 15 خرداد دانشکده بهداشت، بیان نمود: به دلیل گستردگی شاخه های حوزه سلامت و اهمیت سلامت مردم، وظیفه بسیار سنگینی بر دوش جامعه دانشگاه علوم پزشکی است و همراهی و تعامل سایر دستگاه های اجرایی و نهادها تاثیر بسزایی در ارائه مطلوب خدمات به مردم عزیز دارد.

ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به اهمیت موضوع سلامت در جامعه بیان داشت: در 20 ماه گذشته با توجه به همه گیری ویروس کرونا در جامعه، توجه مردم و مسئولان بیش از پیش به مسئله سلامت جلب شده و به این حوزه بیشتر اهمیت داده می شود. بحمدالله با تلاش خوب و ستودنی همکارانم در حوزه سلامت کشور و به تبع آن در استان سمنان، موضوع سلامت سیر مطلوبی دارد.

وی افزود: بیماری سالک به عنوان یک بیماری بومی در شهرستان دامغان، مردم عزیز این شهرستان را دچار مشکل کرده و یکی از دغدغه های مهم دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان انجام اقدامات مقابله ای برای مهار این بیماری است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی سمنان تصریح کرد: وجود بیماری سالک مساله ای دردناک برای جامعه و مقابله با آن جزو اولویت‌های شهرستان دامغان و استان سمنان است و تلاش می شود تا با فعالیت‌ و پیگیری، محدوده بیماری کنترل و تعداد مبتلایان کاهش یابد.

دکتر نوید دانائی ادامه داد: همراهی، حمایت و تعامل مسئولین و مردم عزیز شهرستان دامغان در کنترل  بیماری سالک که بیماری بومی این منطقه است بسیار مهم بوده و زمانی بیماری سالک کاملا کنترل می شود که مسئولین استانی و شهرستانی در کنار مردم تلاش نمایند.

ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان اظهار داشت: مطمئنا همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان با حوزه سلامت درخصوص مهار و کنترل بیماری سالک بسیار تاثیرگذار می باشد و امید است شاهد مشارکت و تعامل بیش از پیش این عزیزان با دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در زمینه های مختلف بهداشتی، درمانی، آموزشی و...باشیم.

احمدی مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان سمنان ضمن تقدیر از اقدامات مطلوب دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برای مدیریت و مقابله با بیماری کروناویروس، اعلام کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان سمنان آمادگی کامل برای همراهی حوزه سلامت درجهت ارائه خدمات به مردم شریف استان سمنان را دارد.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان سمنان بیان داشت: اولین قدم بنده از زمان آغاز به کارم در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان، اشتغال زایی در استان و دومین گامم تعامل با حوزه سلامت بوده است و  بر امر مهم ارتقای سلامت هم استانی های عزیزم واقف هستم و از هیچ تلاشی در این راستا فروگذار نخواهم بود.

وی افزود: یاری حوزه سلامت برای کنترل و مهار بیماری های بومی در سطح شهرستان های تحت پوشش استان به ویژه بیماری سالک شهرستان دامغان و همچنین ساخت خوابگاه دانشجویی در شهرستان آرادان از اقدامات بعدی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان سمنان در آینده ای نه چندان دور خواهد بود.

لازم به ذکر است: دکتر پورمحمدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان گزارش مبسوطی درخصوص وضعیت بیماری سالک در شهرستان دامغان ارائه نمود.

تصاویر