نشست حلقه های خواهران بسيج جامعه پزشكي

نشست حلقه های خواهران بسيج جامعه پزشكي

حضور واحد بهداشت خانواده مركز بهداشت شهرستان سمنان در نشست صالحين مربي با سرحلقه های خواهران بسيج جامعه پزشكي در آستانه فرا رسيدن روز جهاني جمعيت

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سمنان؛

پيرو ابلاغ سياست هاي كلي جمعيت توسط مقام معظم رهبري و در آستانه روز جهاني جمعيت، كارشناس مسئول  و كارشناس باروري سالم و جمعيت واحد بهداشت خانواده مركز بهداشت شهرستان سمنان با حضور در اين نشست كه در تاريخ 15/4/93 در سالن آموزش مركز بهداشت برگزار گرديد، ضمن بيان اهميت توجه به  مسئله كاهش رشد جمعيت و ميزان باروري كلي وچالش هاي پيش رو ازجمله پيرشدن جمعيت و كاهش نسل جوان به عنوان نيروي پرتوان و سرزنده و شاداب و مولد، خواستار  همكاري كليه دستگاه ها، نهادها و گروه ها براي اتخاذ رويكرد مداخله اي مناسب از جمله فرهنگ سازي در بين جمعيت جوان و با نشاط و تحصيلكرده و با سواد در اين راستا شد.

همچنين در پايان موضوعاتي از قبيل عوارض بالارفتن سن ازدواج، افزايش فاصله بين بارداري ها، افزايش فاصله بين ازدواج و تولد فرزند اول، تك فرزندي و اهميت آموزش مهارت هاي زندگي و فرزند پروري به عنوان موضوعات  پيشنهادي اين واحد براي طرح در جلسات حلقه صالحين مطرح گرديد و از مربيان درخواست شد در جلسات خود درمورد موضوعات فوق به بحث و تبادل نظر بپردازند. 

  • کد خبر : 1322
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی