معاون آموزشی دانشگاه از صدور غیرحضوری مجوز تحویل مدرک، دانشنامه و گواهی موقت تحصیلی در دانشگاه خبر داد.

معاون آموزشی دانشگاه از صدور غیرحضور مجوز تحویل مدرک، دانشنامه و گواهی موقت تحصیلی در دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ صدور مجوز تحویل مدرک، دانشنامه و گواهی موقت تحصیلی به صورت غیرحضوری است.

دکتر سعید کسائیان معاون آموزشی دانشگاه در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بیان داشت: با توجه به شیوع کرونا ویروس در کشور و به تبع آن در شهرستان های تحت پوشش دانشگاه، برای کاهش حجم مراجعه دانش آموختگان از شهرستان ها و جلوگیری از اتلاف وقت صدور مجوز تحویل مدرک، دانشنامه و گواهی موقت تحصیلی به صورت غیر حضوری می باشد.

معاون آموزشی دانشگاه ادامه داد: صدور غیر حضوری مجوز تحویل مدرک، دانشنامه و گواهی موقت تحصیلی با توجه به شرایط موجود از ایجاد استرس های روحی و روانی جلوگیری کرده و زمان انجام فرآیند صدور و دریافت گواهی موقت تحصیلی و دانشنامه را کوتاه نماید.

وی تاکید کرد: از پذیرش دانش آموخته به صورت حضوری معذور می باشیم.

لازم به ذکر است: فرم درخواست ارسال مدرک تحصیلی، اطلاعات مربوط به سامانه صدور و ارسال دانشنامه و گواهینامه موقت تحصیلی و صدور مجوز دانشنامه و گواهینامه موقت تحصیلی ( دریافت اصل مدرک تحصیلی) پیوست خبر می باشد.