معاون آموزشي دانشكده دندانپزشكي منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در ابلاغی دكتر شبنم سوهانيان عضو هيات علمي دانشگاه را به عنوان معاون آموزشي دانشكده دندانپزشكي منصوب نمود.

در این ابلاغ آمده است:

سرکار خانم دكتر شبنم سوهانيان

عضو محترم هيات علمي دانشگاه

با سلام و احترام

حسب پيشنهاد سرپرست محترم دانشكده دندانپزشكي و تاييد معاونت محترم آموزشي دانشگاه و نظر به تعهد و تخصص سركارعالي، به موجب اين ابلاغ با حفظ سمت به عنوان "معاون آموزشي دانشكده دندانپزشكي" منصوب مي شويد.

اميد است با بهره گيري از تجربه و توان اعضاي محترم هيات علمي و كاركنان پرتلاش آن دانشكده و شناخت و بكارگيري امكانات و ظرفيت هاي موجود دانشگاه و برنامه ريزي دقيق و منسجم، نسبت به ارائه خدمات مطلوب به اعضاء محترم هيئت علمي و دانشجويان عزيز اهتمام جدي به عمل آوريد و ضمن رعايت قوانين و مقررات اداري و اعتدال گرائي، با پيگيري و انجام وظايف مشروحه زمينه ارتقاء بيشتر دانشكده و مجموعه دانشگاه را فراهم نمائيد. توفيق روزافزونتان را از درگاه حضرت احديت مسئلت دارم.

دکتر نوید دانائی