مراکز درمان سرپایی بیماران کرونایی در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان راه اندازی شد

دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ صبح امروز سه شنبه بیست و چهارم فروردین ماه سال 1400، مراکز درمان سرپایی بیماران مبتلا به کرونا به صورت همزمان در بیمارستان های ارائه دهنده خدمات درمانی بیماران کرونایی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان راه اندازی شد.

دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در آیین راه اندازی مراکز درمان سرپایی بیماران مبتلا به کووید19، با حضور در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر سمنان در گفتگو با روابط عمومی این دانشگاه، گفت: با توجه به آغاز پیک چهارم بیماری در کشور و به تبع آن در مجموعه تحت پوشش دانشگاه و در جهت کاهش فشار ناشی از افزایش موارد بستری در بیمارستان های ارائه دهنده خدمات درمانی به بیماران کرونایی، به لطف خداوند متعال فعالیت مراکز درمان سرپایی بیماران مبتلا به کووید19 در بیمارستان کوثر سمنان، بیمارستان ولایت شهرستان دامغان و کلینیک تخصصی امام شهرستان گرمسار راه اندازی شد.

دکتر دانائی در ادامه درخصوص محاسن اجرای این طرح در دانشگاه، افزود: بیماران سرپایی مبتلا به کرونا می توانند با آرامش خاطر بیشتر و به صورت سرپایی با مراجعه به این مراکز، خدمات دارویی و تزریقی احتمالی خود را دریافت و بدون بستری در بخش های کرونا، با آرامش بیشتر روند درمان خود را ادامه دهند.

رئیس دانشگاه در ادامه با اشاره به اینکه همچنان مهمترین اقدام در مواجهه بیماری کرونا، اقدامات پیشگیرانه و رعایت شیوه نامه ها و پروتکل های بهداشتی است، خاطر نشان کرد: رعایت اصول بهداشت فردی از جمله استفاده مداوم از ماسک، شستشوی مکرر دست ها با آب و صابون و همچنین عدم حضور در دورهمی های خانوادگی و تجمعات غیرضرور و ماندن در خانه نقش بسزایی مدیریت و کنترل بیماری خواهد داشت.

رئیس دانشگاه در پایان با قدردانی از زحمات و تلاش های خستگی ناپذیر تمامی مدافعان سلامت در حوزه های مختلف دانشگاه، گفت: ایثار و جانفشانی های همکاران بنده در تمامی مجموعه های تحت پوشش دانشگاه و شهرستان های تابعه، برگ زرین دیگری از دفتر قطور افتخارات دانشگاه رقم زده است و ان شاالله به لطف خداوند متعال، همکاری آحاد مختلف جامعه و زحمات همکاران گرامی، در آینده ای نزدیک شاهد کنترل این بیماری در کشور و استان باشیم.

در ادامه توضیحات دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان درخصوص راه اندازی مراکز درمان سرپایی بیماران کرونایی را مشاهده بفرمائید...

فیلم ها