مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه با شهردار امیریه دیدار و گفتگو کرد

نقش ارزنده مسئولین محلی در ارتقای برنامه های سازمان اورژانس کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ دوشنبه 10 خرداد ماه سال 1400 مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در نشستی صمیمی با مهندس عوض آبادیان شهردار امیریه در محل دفتر آن شهرداری در خصوص ساخت ساختمان جدید پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی جاده ای منطقه دیدار و گفت و گو کرد.

دکتر اطهری مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه گفت: مشارکت و هم دلی مسئولین محلی در پیشبرد اهداف عالیه نظام سلامت کشور، نقش بسیار ارزنده در ارتقای برنامه های سازمان اورژانس کشور خواهد داشت.

گفتنی است؛ پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی جاده ای صیدآباد با قرارگیری در منطقه ای پرجمعیت و با پراکندگی روستایی، همچنین در مسیر پرتردد شرق به غرب کشور با سالانه بیش از 20 میلیون مسافر و زائر علی ابن موسی الرضا(ع) از اهمیت بسزایی برخوردار است.

در این نشست شهردار امیریه حمایت و کمک های خود را برای استقرار ساختمان جدید پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی جاده ای صیدآباد اعلام کرد.

شایان ذکر است؛ ساختمان جدید پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی جاده ای صید آباد با مشارکت خیرین گرانقدر ساخته خواهد شد.

در این نشست کارشناس امور حقوقی دانشگاه و مدیر مرکز اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان دامغان نیز حضور داشتند.

• کد خبر : 32017