لبخند رضایت بیش از ۱۲۰۰ مددجو دستمزد کار جهادی در اردوی جهادی دندانپزشکی

لبخند رضایت بیش از ۱۲۰۰ مددجو دستمزد کار جهادی در اردوی جهادی دندانپزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، بیش از ۲۰۰۰ خدمت دندانپزشکی توسط گروه فرهنگی جهادی الکفیل در استان سمنان با همت کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) استان سمنان و مشارکت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ارائه شد.

جلسه های هماهنگی و بازدید از محل برپایی اردوی جهادی توسط معاون بهداشتی دانشگاه با هدف ارائه تمامی خدمات دندانپزشکی به بیش از یک هزار و دویست نفر از مراجعان دهک های یک تا پنج و مددجویان کمیته امداد استان سمنان برگزار شد.

در ️این اردو جهادی درمانی، که از ۸ صبح سه شنبه ۲۵ دی‌ماه آغاز و تا عصر روز جمعه ۲۸ دی‌ماه در سالن ورزشی مدافعان حرم بلوار حکیم الهی سمنان برقرار بود، بیش از ۵۶ دستگاه یونیت دندانپزشکی فعال و بیش از ۶۰ دندانپزشک و دستیار دندانپزشکی از حوزه های تحت پوشش معاونت بهداشتی و جمعی از دانشجویان دانشکده دندانپزشکی حضور داشتند.

گفتنی است: هزینه موارد مورد نیاز درمانی توسط کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) در استان سمنان پرداخت شده است.

 

  • کد خبر : 54970
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *