قدردانی پایگاه بسیج خواهران حضرت مریم(س) روستای خیرآباد از خادمین سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهید بابایی خیرآباد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ در مراسمی از زحمات همکاران مرکز خدمات جامع سلامت شهید بابایی خیرآباد تقدیر شد.

زحمات شبانه روزی همکاران حوزه سلامت در مبارزه با ویروس کرونا برکسی پوشیده نیست. این خدمات مطمئنا برگ زرین دیگریست در دفتر خاطرات سلامت کشور.

در این راستا خواهران بسیجی پایگاه حضرت مریم(س) روستای خیرآباد در اقدامی از زحمات همکاران مرکز خدمات جامع سلامت شهید بابایی خیرآباد تقدیر و برای تمامی زحمت کشان عرصه سلامت آرزوی صحت و سلامت نمودند.