فراخوان دعوت به همکاری با رانندگان (درون شهری و برون شهری)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان در نظر دارد با رانندگان درون شهری و برون شهری به شرح زیر همکاری نماید. افراد واجد شرایط مهلت دارند تا تاریخ 02/05/ 1400 با مراجعه به سایت دانشگاه، فرم متقاضی کار را تکمیل نمایند.

با مراجعه به سایت دانشگاه به آدرس  www.semums.ac.ir، قسمت شهروندان، بانک اطلاعات نیروی متقاضی کار، فرم را تکمیل کنید.

جهت ثبت نام کلیک نمایید.

فراخوان همکاری راننده با خودرو
شرایط عمومی :

1-داشتن گواهینامه پایه 2 وگواهینامه پایه 3
تبصره:دارندگان گواهینامه پایه 3 باید یک سال از دریافت گواهینامه گذشته باشد.
2-حداکثر سن برای رانندگان درون شهری 45 سال تمام
3-حداکثر سن برای رانندگان برون شهری 40 سال تمام
4-عدم سوء پیشینه و عدم اعتیاد
5-بیمه شخص ثالث خودرو باید آژانس شهری وبرون شهری باشد.
6-خودروهای مورد نیاز (پژو پارس،پژو 405، ال 90، سمند،دنا)
7-خودروهای داخل شهری با عمر زیر 10 سال
8-خودروهای برون شهری با عمرزیر 7 سال
9-خودروها باید دارای معاینه فنی باشند.
10- محل سکونت راننده ترجیحا در شهر سمنان باشد.
11-داشتن کارت پایان خدمت الزامی است.
12-قرارداد همکاری به صورت مستقیم با دانشگاه علوم پزشکی و پرداخت از طرف دانشگاه میباشد.
13-به کارگیری افراد از طریق فراخوان ، مصاحبه حضوری و طی مراحل گزینش صورت خواهد گرفت.
14- در پایان هر ماه مسئول نقلیه ستاد، با جمع آوری برگه های اعزام، گزارش کارکرد هر راننده را جمع بندی و پس از تائید مدیریت پشتیبانی جهت طی مراحل پرداخت، ارسال می نماید و دانشگاه نیز متعهد می گردد تا حداکثر 2 ماه پس از ارائه کارکرد رانندگان نسبت به پرداخت حق الزحمه آن ها اقدام نماید.

شرایط خصوصی:

روش محاسبه سرویس های درون شهری:

با توجه به تعرفه های صنف اتومبیل کرایه شهرستان سمنان مورخ 1400/01/16 و محاسبات میانگین مسیرهای مختلف طی شده توسط رانندگان درون شهری و میزان میانگین توقف انجام شده در سال 1399با احتساب 5/5 کیلومتر و طی زمان یک ساعت برای هر سرویس با توقف مبلغ هر سرویس به شرح زیر خواهد بود:

1- برای هر سرویس درون شهری سمنان و مجتمع آموزشی با هر میزان کیلومتر و توقف ، تا یک ساعت از زمان خروج تا ورود به دانشگاه مبلغ 208.000 ریال

2- مازاد بر یک ساعت، تا هر نیم ساعت 50.000 ریال به جایگزینی تعدد مسیرها به مبلغ فوق اضافه خواهد شد.

3-  برای سرویس های مهدیشهربا توقف یک ساعت 400.000 ریال

4- برای سرویس های شهمیرزاد و سرخه با توقف یک ساعت600.000 ریال

5- برای سایر مسیرهای بیش از 30 کیلومتر به ازای هر کیلومتر رفت 12800 ریال و هر کیلومتر برگشت 6400 ریال محاسبه خواهد شد. در اینصورت میزان توقف محاسبه نخواهد شد و صرفاً کیلومتر طی شده از زمان رفت تا برگشت ملاک محاسبه خواهد بود.

6- خودروهایی که در اختیار کارپردازی قرار می گیرند به صورت کیلومتری و به منظور بارگیری، تخلیه، توقف و سایر امور مشابه  از قرار هر کیلومتر 20.000 ریال محاسبه خواهد شد. کنترل کیلومتر خودرو ها بر عهده رئیس تدارکات خواهد بود.

7- مسیر شهرک صنعتی و اردوگاه افاغنه با توقف یک ساعت 400000 ریال

روش محاسبه سرویس های برون شهری:

1- طبق محاسبات تعرفه برون شهری با احتساب تعدد مسیر ها در شهر مقصد(تهران) و توقف های ماموریت برای رفت و برگشت تهران 4.800.000 ریال و رفت و برگشت به دامغان و گرمسار 2.940.000 ریال محاسبه می شود.

2-  برای سایر مسیر ها برای هر کیلومتر رفت 12800 ریال و هر کیلومتر برگشت 6400 ریال محاسبه خواهد شد. در اینصورت میزان توقف محاسبه نخواهد شد و صرفاً کیلومتر طی شده از زمان رفت تا برگشت ملاک محاسبه خواهد بود.