ششمین کارگروه پیشگیری و مقابله با سقط عمدی جنین در سال 1404 برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، روز شنبه 29 شهریور ماه 1404، ششمین کارگروه پیشگیری و مقابله با سقط عمدی جنین در سال جاری در با حضور دکتر کسائیان رئیس کارگروه و جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه در سالن جلسات معاونت بهداشتی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه چگینی دبیرخانه کارگروه پیشگیری و مقابله با سقط عمدی دانشگاه به ارائه گزارشی از کارگروه های برگزار شده در سال جاری پرداخت و به تعداد کارگروه ها، تعداد مصوبات و حضور اعضاء اشاره و بر ارسال به موقع گزارش فصلی در حوزه سقط عمدی جنین تاکید نمود.
دکتر کسائیان معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس کارگروه ضمن تاکید بر نقش موثر عملکرد معاونت های غذا و دارو و درمان و اداره حقوقی در حوزه پیشگیری و مقابله با سقط عمدی جنین، پیشنهاداتی در مورد برگزاری کارگروه های آتی سقط عمدی جنین مطرح نمود.
همچنین معاونان و روسا مطالبی را پیرامون چگونگی مقابله با سقط عمدی جنین بیان نموده و به ارائه راهکارهای لازم در این خصوص پرداخته شد.