سیستم جامع و کشوری نرم افزاری مدیریت دانش راه اندازی شد

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه:

سیستم جامع و کشوری نرم افزاری مدیریت دانش راه اندازی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ از اوایل سال 1400 سیستم جامع و کشوری نرم افزاری مدیریت دانش راه اندازی شد.

دکتر پهلوان معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: با توجه به سیاست های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تصمیمات اتخاذ شده، سیستم جامع و کشوری نرم افزاری مدیریت دانش راه اندازی شد.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه ادامه داد: این سیستم با هدف تسهیل فرایند ثبت تبادل و به کارگیری دانش تقویت مستند سازی و ایجاد حافظه سازمانی بخش سلامت کشور به عنوان سیستم جامع و کشوری نرم افزاری مدیریت دانش قابل استفاده می باشد.

دکتر پهلوان تاکید نمود: تصویب‌نامه شورای عالی ادارای درخصوص دستورالعمل مدیریت دانش در دستگاه های اجرایی طی نامه شماره ۳۸۶۰۵۶ مورخ ۹۹/۱۰/۲۷ توسط رییس جمهور و رییس شورای عالی اداری ابلاغ شده بود.

برای ورود به سیستم جامع و کشوری نرم افزاری مدیریت دانش کلیک نمائید