سفر دکتر دانایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به کشور قرقیزستان
.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ دکتر دانایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با سفر به کشور قرقیزستان، با روزبهانی سفیر ایران در قرقیزستان و مسئولین دانشگاه اسلاوياني دیدار و گفت و گو کرد.
دکتر دانایی در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به اهداف این سفر گفت: ازمهمترین برنامه های سفر به کشور قرقیزستان، دیدار با سفیر ایران، مسئولین بهداشت و دانشگاه قرقیزستان و گفت و گو پیرامون مسائل آموزشی، پژوهشی و سلامت است.
دکتر نوید دانایی رئیس دانشگاه بیان داشت: اولین برنامه این سفر دیدار با روزبهانی سفیر ایران در قرقیزستان و تبادل نظر در خصوص برقراری تعامل در حوزه های آموزشی، پژوهشی و سلامت با کشور قرقیزستان بود.
رئیس دانشگاه ادامه داد: در ادامه برنامه روز اول این سفر با حضور در دانشگاه اسلاويان، با مسئولین این دانشگاه دیدار و در خصوص برقراری تعامل و برنامه های مشترک دو دانشگاه، مذاکره گردید.
گفتنی است:در این سفردکتر صفری مدیر امور بین الملل دانشگاه و جمعی از مدیران وزارتی و دانشگاهی دکتر دانایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان را همراهی نمودند.