رصد شبانه‌روزی معاونت غذا و دارو دانشگاه و کشف یک کارگاه زیرزمینی تولید پیش‌سازهای مخدر در شهرک صنعتی ایوانکی

رصد شبانه‌روزی معاونت غذا و دارو دانشگاه و کشف یک کارگاه زیرزمینی تولید پیش‌سازهای مخدر در شهرک صنعتی ایوانکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، با حضور دکتر حسین کربلایی سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و دکتر شهرام صبوری‌راد مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، یک کارگاه زیرزمینی تولید موارد محرک صنعتی و پیش‌سازهای مخدر در شهرک صنعتی ایوانکی، با همکاری پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ در اجرای دستور قضایی دادسرای عمومی و انقلاب جرایم پزشکی تهران بزرگ و با هماهنگی اداره پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا سازمان غذا و دارو، شناسایی و کشف شد.

در جریان این اقدام، مقادیر قابل توجهی مواد اولیه پیش‌ساز مخدر، تجهیزات و ادوات تولید آزمایشگاهی کشف و ضبط شد. همچنین دو نفر در ارتباط با این پرونده بازداشت و برای انجام مراحل قانونی و بررسی‌های تکمیلی تحویل پلیس شدند و تمامی تجهیزات و مواد اولیه نیز توقیف شد.

سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با تأکید بر اینکه حفظ سلامت مردم مهم‌ترین رسالت این معاونت است، اظهار داشت: نظارت بر حوزه سلامت به ساعات اداری محدود نمی‌شود و کارشناسان معاونت غذا و دارو به‌صورت شبانه‌روزی و حتی در ایام تعطیل، با رصد مستمر و همکاری نزدیک با دستگاه‌های قضایی، انتظامی و نظارتی، هرگونه فعالیت غیرقانونی را با جدیت پیگیری می‌کنند.

دکتر حسین کربلایی افزود: برخورد با شبکه‌های تولید و توزیع غیرمجاز مواد و فرآورده‌هایی که سلامت جامعه را تهدید می‌کنند، از اولویت‌های اصلی معاونت غذا و دارو است و این مجموعه با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های قانونی و تخصصی، اجازه نخواهد داد سودجویان امنیت دارویی و سلامت مردم را به مخاطره بیندازند.

وی تاکید نمود: این اقدام در راستای تشدید نظارت بر فعالیت‌های غیرمجاز حوزه سلامت و با هدف صیانت از سلامت عمومی و جلوگیری از فعالیت‌های غیرقانونی در حوزه فرآورده‌های سلامت‌محور انجام شد و روند پایش، بازرسی و برخورد با متخلفان این حوزه با جدیت ادامه خواهد داشت.

  • کد خبر : 62997
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر

1 نظر برای این مقاله وجود دارد

*

*

05/04/21 - 08:45

دیگه هیچ کاری ندارند اخبار پلیس مواد مخدر را می گذارند. بعدش هم می نویسیند فعالیت زیرزمینی غیرمجاز؟! مجاز هم مگه شیشه کشی داریم؟!!!!!

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

05/04/23 - 08:52

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *