راه اندازی تکنیک تخصصی ایمنوهیستوشیمی (IHC) در آزمایشگاه پاتولوژی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر

راه اندازی تکنیک تخصصی ایمنوهیستوشیمی (IHC) در آزمایشگاه پاتولوژی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، تکنیک تخصصی ایمنوهیستوشیمی (IHC) در آزمایشگاه پاتولوژی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر سمنان راه اندازی شد.

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر سمنان بیان نمود: با کمال مسرت تکنیک تخصصی ایمنوهیستوشیمی برای اولین بار در استان سمنان و به همت موسسه خیریه بیمارستان کوثر، ریاست بیمارستان، گروه پاتولوژی، متخصصین و کارشناسان آزمایشگاه پاتولوژی و پیگیری پزشکان متخصص در واحد پاتولوژی بیمارستان کوثر راه اندازی شد.

دکتر محمد فروزش فرد ادامه داد: این تکنیک پیچیده، به منظور تشخیص دقیق نوع و منشا اولیه تومورها و همچنین تعیین مارکرهای توموری با قابلیت درمان هدفمند، بعد از تشخیص اولیه پاتولوژی ضایعات، انجام می شود و در تشخیص اختصاصی ضایعات تومورال و مراحل درمان ضرورت دارد.

وی گفت: این آزمایش جهت بیماران بستری و سرپایی قابل پذیرش است و بدین وسیله مراجعه بیماران به خارج از استان سمنان جهت این آزمایش ضروری کاهش می یابد و امید است با توکل به خدا و همکاری مدیران محترم آموزشی و درمانی انجام این تکنیک تداوم یابد.

 

 

 دکتر فروزش فرد در پایان از زحمات و حمایت های مسئولان ارشد دانشگاه و همچنین دکتر مولایی رئیس دانشکده پزشکی و دکتر شفیقه عسگری مدیر گروه پاتولوژی دانشگاه تشکر کرد.

 

  • کد خبر : 61749
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *