دیدار پزشکان بخش قلب مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

دیدار پزشکان بخش قلب مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛

بعد از ظهر امروز هفتم خرداد ماه 96  پزشکان بخش قلب مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر با دکتر شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان دیدار و گفت و گو کردند.

 این جلسه با حضور دکتر شادنوش رئیس دانشگاه، دکتر گوهری معاون درمان، دکتر فریور مدیر مرکز کوثر، پزشکان بخش قلب مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر و جمعی از مدیران دانشگاه برگزار و مسائل بخش قلب مرکز کوثر بررسی شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به نیاز مردم استان و استانهای همجوار به بخش قلب مرکز کوثر اظهار داشت: در حال حاضر بخش قلب این مرکز، تنها مرکز اصلی قلب و عروق در استان سمنان است.

دکتر شادنوش با اشاره به اینکه در چند سال اخیر به توسعه خدمات در حوزه قلب و جراحی قلب در این مرکز توجه جدی شده است خاطر نشان کرد: در این راستا قسمت قلب و جراحی قلب مرکز کوثر تبدیل به یک مرکز اصلی قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شده است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر بخش قلب بیمارستان کوثر بیماران ارجاعی قلبی را از تمامی شهرستانهای استان و استانهای همجوار پوشش می دهد.

 

رئیس دانشگاه با بیان اینکه میزان مراجعه بیماران به این مرکز پس از اجرای برنامه تحول نظام سلامت افزایش چشمگیری یافته است خاطر نشان کرد: بر این اساس، در ارائه خدمت و قیمت تمام شده خدمات در امر درمان در بیمارستان به ترتیب سیر صعودی و نزولی داشته است.

در ادامه مدیران دانشگاه پیرامون مسائل بخش قلب مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر به بحث و تبادل نظر پرداختند.

 

  • کد خبر : 12737
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی