دومین کارگاه تخصصی هوش مصنوعی در تولید محتوای خبری ویژه کارکنان حوزه روابط عمومی دانشگاه برگزار شد

دومین کارگاه تخصصی هوش مصنوعی در تولید محتوای خبری ویژه کارکنان حوزه روابط عمومی دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ دومین کارگاه آموزشی «هوش مصنوعی در تولید محتوای خبری» با حضور کارشناسان ستادی مدیریت روابط عمومی و نمایندگان روابط عمومی مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در سالن امام جواد (ع) ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

این کارگاه تخصصی با هدف آشنایی با ظرفیت‌های هوش مصنوعی در روابط عمومی و بررسی ابزارهای مولد تولید محتوا برگزار شد و با استقبال خوب حاضران و مشارکت فعال نمایندگان روابط عمومی همراه بود. تدریس این کارگاه را محمدحسین داورپور عضو هیأت علمی گروه هوش مصنوعی و مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان و محمد پهلوانیان دبیر انجمن علمی هوش مصنوعی و مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان بر عهده داشتند.

مدرسان در این کارگاه با اشاره به نقش هوش مصنوعی در ارتقای کیفیت فعالیت‌های روابط عمومی، اظهار کردند: هوش مصنوعی در عرصه روابط عمومی، نه تنها سرعت و دقت در تولید محتوا را افزایش می‌دهد، بلکه به ما امکان می‌دهد با تحلیل داده‌های گسترده، پیام‌هایی متناسب با نیاز و علاقه مخاطبان تولید کنیم. این فناوری می‌تواند به عنوان یک دستیار هوشمند، روابط عمومی را از فعالیت‌های تکراری و زمان‌بر رها ساخته و فرصت بیشتری برای خلاقیت و ایده‌پردازی فراهم آورد.

این کارگاه به همت مدیریت روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه برگزار شد و در پایان، با پرسش و پاسخ و تبادل تجربیات میان مدرسان و شرکت‌کنندگان به کار خود خاتمه داد.

  • کد خبر : 58049
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *