دومین کار گروه بهداشت و درمان در حوادث غیرمترقبه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برگزار شد.

دومین کار گروه بهداشت و درمان در حوادث غیرمترقبه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برگزار شد.

انسجام و هماهنگی سازمان های امدادی در مدیریت مراسم چهارشنبه آخر سال

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛

دوشنبه 14 اسفند 96 دومین کارگروه بهداشت و درمان در حوادث غیرمترقبه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به ریاست دکتر گوهری معاون درمان و با حضور دکتر اطهری مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، معاون مدیریت بحران استان، معاونت اجتماعی نيروي انتظامي، معاون جمعيت هلال احمر، معاون تربیت بدنی و سلامت سازمان آموزش و پرورش استان، مسئولین مراکز اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان های تابعه دانشگاه، نمایندگان مراکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر و ولایت و کارشناسان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه در سالن اجتماعات معاونت درمان  این دانشگاه برگزار شد.

دکتر گوهری معاون درمان دانشگاه، گفت: با توجه به حوادث سال های گذشته در چهارشنبه آخر سال، ضروری است سازمان های امدادی با انسجام و هماهنگی در مدیریت مراسم این روز مشارکت نمایند.

دکتر اطهری مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، بیان داشت: با توجه به نقش ارتقای فرهنگ جامعه در رسیدن به رفتار مناسب با هدف پیشگیری از آسیب های مرتبط با چهارشنبه آخر سال باید از بستر مناسب و غنی مدارس برای آموزش استفاده شود.

شایان ذکر است: کارشناسان اورژانس پیش بیمارستانی، معاونت اجتماعی نیروی انتظامی، آتش نشانی و جمعیت هلال احمر با هماهنگی آموزش و پرورش استان طی مدت یک هفته در مدارس استان سمنان برنامه های آموزشی با موضوع پیشگیری و کاهش آسیب های چهارشنبه آخر سال را اجرا خواهند کرد.

 

  • کد خبر : 16418
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی