دومین اهدای عضو در سال ٩٤ از جوان 19 ساله دردومین شب قدر
دومین اهدای عضو در سال ٩٤ از جوان 19 ساله دردومین شب قدر و شب شهادت مولای متقیان علی بن ابیطالب (ع) به بیش از چهار بیمار نیازمند پیوند اعضا انجام شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛
دومین اهدای عضو در سال 94 از جوان 19 ساله در دومین شب قدر وشب شهادت مولای متقیان علی بن ابیطالب (ع) به بیش از چهار بیمار نیازمند پیوند اعضا انجام شد.
معاون و مسئول تیم کوردیناتوری مرکز شناسایی اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، دکتر مقدس در گفتگو با واحد روابط عمومی دانشگاه اعلام کرد: پس از اولین اهدای موفق در اولین روزهای تابستان در تاریخ 3/4/94 توسط خانواده مرحوم قاسم کرمی، که اعضای بدن عزیز از دست رفته خود را به بیماران نیازمند دریافت کلیه، ریه، کبد و...اهدا کردند، دومین اعزام موفق جهت اهدای اعضا از جوان 19 ساله ای که در اثر سانحه رانندگی در بیمارستان کوثر سمنان بستری و دچار مرگ مغزی شده بود انجام گرفت.
وی افزود: این جوان 19 ساله در اثر ضربه مغری حین تصادف دچار خونریزی مغزی و سپس مرگ مغزی شد و با اقدام خداپسندانه و ایثارگرانه خانواده شبستانی مبنی بر رضایت به اهدای اعضای آن عزیز از دست رفته در شب 21 ماه مبارک رمضان، شب شهادت حضرت علی بن ابی طالب، به تهران اعزام و عمل برداشت اعضا در صبح روز چهارشنبه 17 تیرماه، انجام شد و دو کلیه، کبد، قلب و... مرحوم میلاد شبستانی به بیش از چهار بیمار نیازمند پیوند، اهدا شد.
غفران ورحمت الهی را برای میلاد عزیز و صبرجمیل و اجر عظیم را برای خانواده ایثارگر و بزرگوار آن مرحوم از خداوند متعال خواستاریم .