دانشکده پیراپزشکی دانشگاه برای دومین بار میزبان وزیر بهداشت شد.

دانشکده پیراپزشکی دانشگاه برای دومین بار میزبان وزیر بهداشت شد.

.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان،

ظهر امروز و در دومین روز از ایام الله دهه مبارک فجر دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان میزبان دکتر هاشمی  وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی بود.

دکتر هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به اتفاق مهندس خسروی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی شهرستانهای سمنان، مهدیشهر و سرخه، دکتر خباز استاندار سمنان، هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و جمعی از مسئولین  در ادامه سفر یک روزه خود به دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از دانشکده پیراپزشکی بازدید کرد.
دکتر شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در این بازدید ضمن تشریح وضعیت این دانشکده، گزارشی از مراحل ساخت و تجهیز این دانشکده را بیان کرد. 

دکتر هاشمی ضمن بازدید از قسمت های مختلف این دانشکده تاکید نمود که این بناها سرمایه ملی است و باید به شایسته ترین صورت ممکن از آن استفاده گردد.

گفتنی است وزیر بهداشت طی دوسال گذشته دو بار از دانشکده پیراپزشکی دانشگاه بازدید کرده است.
دکتر هاشمی سال گذشته زمانی که مراحل ابتدایی ساخت دانشکده پیراپزشکی آغاز شده بود نیز از این دانشکده بازدید کرد.

  • کد خبر : 6052
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی