جلسه کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیر مادر در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برگزار شد

جلسه کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیر مادر در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیر مادر، مطابق برنامه سالانه، روز سه‌شنبه سی‌ام دی‌ ماه سال جاری با حضور اعضای کمیته در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به ریاست دکتر علی رشیدی‌پور رئیس دانشگاه و با دبیری دکتر کساییان معاون بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه، اعضای کمیته شامل مسئولان معاونت‌های بهداشت و درمان، مدیران گروه‌های تخصصی، کارشناسان حوزه شیر مادر و مامایی، به بررسی وضعیت اجرای برنامه‌های ترویج تغذیه با شیر مادر و عملکرد بیمارستان‌های دوستدار کودک تابعه دانشگاه پرداختند.

همچنین نتایج آخرین ارزیابی بیمارستان‌های دوستدار کودک ارائه و چالش‌ها و موانع موجود در مسیر ارائه خدمات منطبق با استانداردهای بین‌المللی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و راهکارهایی به‌منظور ارتقای کیفیت خدمات در بخش‌های زنان و زایمان و کودکان مطرح و تصمیماتی در این خصوص اتخاذ شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، در این نشست با تأکید بر اهمیت تغذیه با شیر مادر اظهار داشت: تغذیه با شیر مادر نقش تعیین‌کننده‌ای در کاهش مرگ‌ومیر نوزادان، ارتقای سلامت کودکان و تضمین سلامت نسل آینده دارد و اجرای صحیح و کامل ده اقدام بیمارستان‌های دوستدار کودک باید به‌عنوان یک اولویت اساسی در تمامی بیمارستان‌های دارای بخش زنان و زایمان و کودکان دنبال شود.

دکتر علی رشیدی‌پور در ادامه با اشاره به اهمیت هماهنگی و همکاری بین‌بخشی گفت: موفقیت در ترویج تغذیه با شیر مادر، نیازمند تعامل مستمر و مؤثر میان معاونت‌های بهداشت و درمان، به‌ویژه در حوزه آموزش مادران باردار و حمایت از آنان در دوران بارداری، زایمان و بستری کودک است. دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با تقویت برنامه‌های آموزشی و نظارتی، از هر اقدامی که منجر به ارتقای کیفیت خدمات و حمایت عملی از مادران و نوزادان شود، حمایت خواهد کرد.

شایان ذکر است: با توجه به اهمیت تغذیه با شیر مادر در کاهش مرگ و میر کودکان و ارتقای سلامت نسل آینده کشور،  برای موفقیت تغذیه با شیر مادر و حمایت از مادران در مراحل بارداری، زایمان و نیز زمان بستری کودک بیمار زیر ۲سال، اجرای صحیح ده اقدام بیمارستانهای دوستدار کودک، بعنوان معیارهای بین المللی در بیمارستان های دارای بخش زنان و زایمان و کودکان توصیه شده است. همگام با شروع فعالیت های ترویج تغذیه با شیر مادر در دنیا، همزمان با کشور در دانشگاه ما نیز از سال 1379 ایجاد بیمارستان های دوستدار کودک از اولویت های برنامه قرار گرفته و اینک پس از گذشت سال ها با توجه به نتایج و دستاوردهای جهانی اجرای ده اقدام، همچنان از اولویتها محسوب میشود که نیازمند تقویت و گسترش است.

  • کد خبر : 60604
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *