جلسه هماهنگي حوزه دارو و لوازم مصرفي پزشكي

جلسه هماهنگي حوزه دارو و لوازم مصرفي پزشكي

جلسه هماهنگي در حوزه دارو و لوازم مصرفي پزشكي با هدف ساماندهی ملزومات پزشکی و لزوم هماهنگی در اجرای ضوابط و دستورالعملهای ابلاغی برگزار شد.

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي سمنان؛

جلسه هماهنگي در حوزه دارو و لوازم مصرفي پزشكي با هدف ساماندهی ملزومات پزشکی و لزوم هماهنگی در اجرای ضوابط و دستورالعمل های ابلاغی با حضور دکتر شادنوش رئيس دانشگاه، دكتر زينعلي معاون غذاو دارو، دكتر فريور معاون توسعه مدیریت و منابع و دکتر یغمایی مدير دارو و كارشناسان تجهیزات پزشکی و مسئولین فنی داروخانه و کارپردازان مراکز تابعه برگزار شد.

در این جلسه ابتدا دکتر زینعلی در خصوص دو محور اجرای طرح تحول نظام سلامت و تغییر ساختار تشکیلاتی اداره تجهیزات پزشکی از معاونت درمان به معاونت دارو و غذا به بحث پرداخت.

وي گفت: اجرای طرح تحول نظام سلامت با هدف کاهش دغدغه های بیماران جهت تهیه دارو و ملزومات و همچنین کاهش هزینه پرداختی بیماران بستری انجام شده است و بر  لزوم هماهنگی بین واحدهای  تجهیزات پزشکی مراکز و واحد کارپردازی جهت اجرای بهینه دستورالعمل های ابلاغی وزارت متبوع  تاکید كرد.

در ادامه دکتر فریور بر ارتباط  معاونت توسعه و مدیریت منابع با  معاونت غذا و دارو به دلیل ارتباط تنگاتنگ، در  مباحث خرید و تهیه ملزومات و تجهیزات پزشکی و ضرورت انجام خرید در چهارچوب آیین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه  تاكيد نمود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در ادامه يكپارچه سازي را از اهداف طرح تحول نظام سلامت دانست و گفت: واحدهاي تجهيزات پزشكي، داروخانه ها و كارپردازي ها نيازمند تغييرات هستند.

دكتر شادنوش رئیس دانشگاه با تبريك ميلاد حضرت علي اكبر(ع) و روز جوان بيان داشت: نقش غيرقابل انكار تك تك شما در فعاليت هاي اساسي دانشگاه واضح است و بايد مواظب بود هركس وظايف خود را خوب انجام دهد. فسادي در سازمان ايجاد نشود و هركس وظيفه خود را به خوبي انجام ندهد به تمامي همكاران خود در سازمان خيانت كرده است.

لازم به ذکر است : در پايان جلسه پرسش و پاسخ با حضور دكتر شادنوش برگزار شد.

 

 

  • کد خبر : 1177
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی