جلسه مشترک مرکز بهداشت سمنان با نمایندگان جایگاه های سوخت شهرستان سمنان برگزار شد

جلسه مشترک مرکز بهداشت سمنان با نمایندگان جایگاه های سوخت شهرستان سمنان

لزوم اجرای دستورالعمل های پیشگیری از COVID-19 توسط نمایندگان جایگاه های سوخت شهرستان سمنان

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، در راستای لزوم اجرای دستورالعمل های پیشگیری از کروناویروس، نمایندگان سپاه پاسداران، دادگستری، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، جایگاه های سوخت، شرکت ملی پخش فراورده های نفتی و سی ان. جی ها در سالن سلامت گردهم آمدند تا نظرات و پیشنهادات خود را در نیل به اهداف ریشه کنی کرونا بیان نمایند.

دکتر فتاحی رئیس مرکز بهداشت شهرستان سمنان ضمن خوش آمد گویی و عرض تبریک سال نو همراه با آرامش و سلامتی گفت: تامین سلامت و حفظ انسان الویت های ماست. وحدت و همکاری سایر ارگان ها در ریشه کنی کرونا مهم و ضروری است.

وی با اشاره به اهمیت جایگاه های سوخت در پیشگیری از انتقال ویروس، به رعایت نکات بهداشتی در هنگام سوخت گیری رانندگان وسایل نقلیه تاکید کرد.