جلسه خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان گرمسار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ روز شنبه چهارم بهمن ماه 99 جلسه خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان گرمسار در محل شورای اسلامی این شهرستان برگزار گردید .

در این جلسه که دکتر عرب آرادانی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گرمسار و حجت الاسلام همتی رئیس شورای اسلام، رئیس خانه مشارکت شهرستان و سایر اعضاء حضور داشتند ، بر اهداف خانه مشارکت و اهمیت مشارکت دادن آحاد مردم در ارتقاء سطح سلامت آنان تاکید و به نقش مهم آموزش و اطلاع رسانی توسط سازمان ها و نهاد های مختلف اشاره شد.

در ادامه گزارش عملکردی از فعالیت های انجام شده در راستای مدیریت بیماری کرونا و پیشنهادات اعضاء در برنامه های آتی ارائه شد و در پایان ضمن تشکر از حجت الاسلام همتی رئیس فعلی خانه مشارکت ، انتخابات برگزار و هاشمی به عنوان رئیس جدید خانه مشارکت انتخاب گردید .

همچنین طبق هماهنگی انجام شده با تیم رهگیری مرکز خدمات جامع سلامت شهید صفری ، از شرکت کنندگان در جلسه شورای مشارکت ، تست رپید کووید – 19 اخذ شد .